2777
2789
عنوان

برق نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 87 پست
گوشیه کم شارژی کمه جار جارروشنی اکم تماشای کچه کم اکم وخاموشی اکمو،تاریکی مطلق😐

دەی تۆیش زەن بە بۆ آژانس با بۆت بسێنن بۆت بێنن ،لەمتەر یان شەمع

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ممنون عزیزممااگه برق نداشته باشم اب هم قطع میشه گازهم که نداریم فول امکانات😂

ای بابا چه سخت مام پمپ اب داریم ولی مخزن بزرگ داره به زودی ابش تموم نمیشه که قطع بشه ولی بازم برق نباشه کار نمیکنع باید دستی اب بیاریم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همون دی جی کالا داره و اونا که لوازم الکتریکی هستن هم دارنحالا هر کدوم براتون مقدوره ... دی جی کالا ...

ممنون از راهنمایی عزیز❤

عه خوشبختم منم ورامینم یه ساعت پیش بود برق نداشتیم الان اومد.کجای ورامینی

خیراباد 😢

انگاربه خاطر صرفه جویی اینکارو میکنن

این یک ماهی که ما اومدیم اینجا واقعا اذیت شدیم سره برق نداشتن

شما کدوم سمت هستین؟

اینو امتحان کردم ولی باز نشد 🤕

ببینید من داخل پست رو بلدم لینک بزارم عین همین که الان بهتون شات دادم....

اون لینک رو بزارید اول داخل پست و آبی رنگ باید باشه و بعد یه بار روش کلیک کنید چهار گزینه ظاهر میشه و اولی از سمت چپ رو بزنید و بعد ارسال نظر

الان خودم خواستم لینک بزارم چند بار سعی کردم به همین روش که بعد اوکی شد

yar🌙

[QUOTE=350927466]اینو امتحان کردم ولی باز نشد 🤕https://teerex.musicmelnet.com/teerex/2024/04/30/khi ...

ممنون بازم امتحانش میکنم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

این یک ماهی که ما اومدیم اینجا واقعا اذیت شدیم سره برق نداشتنشما کدوم سمت هستین؟

براماهمیشه هست فقط گاهی میره ماسعداباد هستیم نزدیک میدون ورامین هست یک فاصله داریم

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

ببینید من داخل پست رو بلدم لینک بزارم عین همین که الان بهتون شات دادم....اون لینک رو بزارید اول داخل ...

اهان پس باید هی امتحانش کنم