2777
2789
عنوان

عشق اول

73 بازدید | 5 پست

سلام خانوما میدونم خیلی حرفا برام میزنین ولی دلم پره دیگه باید هر طور شده یطوری بگم من پنج شش سال قبل با پسری دوست بودم و عاشققققشش بودم بعد بچه بودیم من فکر کردم هوسه و عشق بچگی و بمدت از سرم میوفته ولی نیوفتاد بعد چند سال ازدواج کردم و بچه دار سدن اون پسرو چند بار بعد ازدواجم دیدم هربار دلم لرزید کل بدنم لرزید از عشق فهمیدم ک از سرم نیوفتاده تا میدیدمش خودمو گم میکرد تا اینکه یبار با حماقت بهش پیام دادم و الان دارم خوش باهاش حرف میزنم عذاب وجدان ولم نمیکنه از طرفیم جراتشو ندارم کاری انجام بدم 

خب چرا ازدواج کردی با یه نفر دیگه وقتی اونو دوست داشتی؟ 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاریو انجام میدی ک تهشو میدونی؟نکن تنها کسی ک ضربع بدی میخورع خودتی عزیزک

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐