2777
2789
عنوان

شپش‌سر

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
شونه خریدم ولی نمیدونم چه مارکی هست؟

طبق دستورش استفاده کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای بچع هم میشه استفاده کرد؟ چند بار بزنی تاثیر داره؟

آره هر طرف سر چهار قطره بزن بعد ده روز یه بار دیگه بزن بعد سی روز یه بار دیگه تموم میشه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

آره هر طرف سر چهار قطره بزن بعد ده روز یه بار دیگه بزن بعد سی روز یه بار دیگه تموم میشه

نمیصه یک روز درمیون زد؟

برای بزرگتر ها چی ؟ میشه یک روز در میان زد؟

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
نمیصه یک روز درمیون زد؟برای بزرگتر ها چی ؟ میشه یک روز در میان زد؟

نه بابا چرا یه روز در میون؟ همونطوری بزنی کارشون تمومه.درسته رشک ها پوچ میشن ولی تا جایی که میتونی با دستهات رشک ها رو جدا کن

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نه بابا چرا یه روز در میون؟ همونطوری بزنی کارشون تمومه.درسته رشک ها پوچ میشن ولی تا جایی که میتونی ب ...

مپنونم پس ینی هم بزرگترا هم کوچکترا ده روز ی بار؟

مپنونم پس ینی هم بزرگترا هم کوچکترا ده روز ی بار؟

آره بچه ها هم میشه استفاده کرد.نه ببین مثلا  امروز استفاده کنی ششم هس دیگه شانزدهم هم یه بار استفاده کنی شانزدهم ماه بعد هم یه بار دیگه

آره بچه ها هم میشه استفاده کرد.نه ببین مثلا امروز استفاده کنی ششم هس دیگه شانزدهم هم یه بار استفاده ...

ممنووون خدا خیرت بده

ممنووون خدا خیرت بده

ممنون گلم اگه جواب گرفتی دعام کن من همیشه تو خونه ام دارم که اگه خدایی نکرده گرفتارش شدیم زود درمان کنم

ممنون گلم اگه جواب گرفتی دعام کن من همیشه تو خونه ام دارم که اگه خدایی نکرده گرفتارش شدیم زود درمان ...

صلوات ۵ تا برات پیفرستم عزیزم

صلوات ۵ تا برات پیفرستم عزیزم

مرسی گلم فدات❤️

2790
2778
2791
2779
2792