2777
2789
عنوان

شپش‌سر

166 بازدید | 26 پست

خانما توروخدا کمک کنید چندروز پیش تو موهای دخترم شپش دیدم سریع بردم حموم ک شونخ زدم چنتا شپش بیرون اومد از موهاش بعد رفتم درمانگاه بهم شامپو داد 

شامو و سرکه استفاده کردم الان تو موهاش شپش نیست ولی تخم شپش زیاده میگم شاید پوچ شده باشن 

نمیدونم باید چکار کنم؟

کسی به تازگی دچار نشده بتونه کمک کنه😭😭

شانه لیندانیت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط قطره کیمیا چاره هس از با سلام سفارش بده

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

سرکه خوبه . با همون شامپو هر روز موهاشو حسابی شونه کن خودش پوچ میشه 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
سرکه خوبه . با همون شامپو هر روز موهاشو حسابی شونه کن خودش پوچ میشه

چطوری بفهمم که پوچ شده 

چون الان موهاش پراز تخم هست

میترسم چندروز دیگه همه شون شپش بشن

عزیزم منم تازگی ها گرفته بودم و حتی دوتا پس امم گرفته بودند از عطاری شامپو گرفتم هر کاری کردم درست نشد .آخر سر تو همین نی نی سایت راه حلش و خوندم .یه روز درمیون میرفتم حمام و نرم کننده فراوون میزدم و با شونه دندونه ریز شونه میکردم .خدا رو شکر هم برای من و هم برای پسرام کاملا برطرف شد .نرم کننده موها رو لیز میکنه و شپش‌ها درمیان بیرون .مطمئن باش نتیجه میگیری.

عزیزم منم تازگی ها گرفته بودم و حتی دوتا پس امم گرفته بودند از عطاری شامپو گرفتم هر کاری کردم درست ن ...

ممنون چند دفعه نرم کننده زدم ولی بازهم تکرار میکنم حتما