2777
2789
عنوان

پوچی مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 160 پست
کجا هستن ایشون؟

من ژری اول تلفنی انجام دادم یکماه بعد انجامش رفتم پیشش 

بعضی وقتا شیرازه بعضی وقتا قم خادم حرم هست حوزه علمیه آشنا داشته باشی تدریس میکنه میشناسنش 

از زمانی که به سن تکلیف رسیدم میخوندمولی از یجا به بعد دیگه ترکش کردماعتقاد قویی به امام حسین دارمحت ...

اعتقاد کافی نیست بذار عزیز دلم یه راه باریکه ای بین شما و خدا باشه ببین چجوری همه کارها را درست می کنه نماز همون راه باریکه است که کمک می کنه امیدوارم راه درست را پیدا کنی و موفق بشی    تعادل داشته باش توی زندگیت به همه چیز برس به نمازت به کارت یا اگر همسر داری به شوهرت به بچتون اگر مجردی به پدر مادر تعادل کمک می کنه 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

ببین ما ی فامیل داریم ی پسر کلا داره ولی انقدر به این پسر توجه کردن پول خرجش کردن هر غلطی میکرد پشتش بودن الانم فرستادنش امریکا ،پدره تنهاست رفته ی پسر از ی خانواده داغون و بی محبت  اورده خرش کردن پدررو نگه داره به پدرم میگه این اصلا بهش توجه رسیدگی نشده خره خره ،فک کن مردم چقدر قالتاقن 

وضعیتم یجوریه که احساس میکنم به هر دری میزنم قفلهچجوری تونستید خلاص بشید ازش؟

خیلی طولانیه داستانش😅 

توام میتونی بشرط اینکه واقعیتو بپذیری و بفکر این باشی ک چطور تغییرش بدی ینی ی پلن جدید واسش بریزی هیچوقت کم نیار اینکه یمدت تو حالت بدی باشی طبیعیه

ببین ما ی فامیل داریم ی پسر کلا داره ولی انقدر به این پسر توجه کردن پول خرجش کردن هر غلطی میکرد پشتش ...

اینکه خانواده پشت بچه اشون باشن خیلی مهم و تاثیرگذاره

بچه ای که خانوادش حمایتی ازش نکردن و درک نشده توی اون محیط در اینده ممکنه دست به کارای خطرناکی بزنه

دچار افسردگی و کمبود محبت شدیدم میشه

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...
خیلی طولانیه داستانش😅 توام میتونی بشرط اینکه واقعیتو بپذیری و بفکر این باشی ک چطور تغییرش بدی ینی ی ...

۶ سال توی یه حالت بد بودن و موندن طبیعیه؟😂

اینکه خانواده پشت بچه اشون باشن خیلی مهم و تاثیرگذارهبچه ای که خانوادش حمایتی ازش نکردن و درک نشده ت ...

ببین این پسرش دختربازی میکرد مشروب میخورد تتو میزد  مواد میزد ولی پدرش میگفت پسرم ماهه کلیم پول کمکش میکردن حتی پدرش یادش میداد چجوری دخترارو به بازی بگیره زبون بازی کنه ،الانم امریکاس 

ببین این پسرش دختربازی میکرد مشروب میخورد تتو میزد مواد میزد ولی پدرش میگفت پسرم ماهه کلیم پول کمکش ...

اینا دیگه زیادی اپن مایندن

ولی پسره عجب شانسی داره😂

۶ سال توی یه حالت بد بودن و موندن طبیعیه؟😂

نه اصلااا😕😕 چرا اینجوری بعد ۶ سااااللللل 

من یزمانی میخاستم خودکشی کنم ولی الان وضعیتم فرق کرده منم ی سه چهار سال ازت بزرگترم

نه اصلااا😕😕 چرا اینجوری بعد ۶ سااااللللل من یزمانی میخاستم خودکشی کنم ولی الان وضعیتم فرق کرده منم ...

هر کاری که فکرشو بکنی کردم

روانپزشک رفتم

قرص مصرف کردم

ولی هیچی ب هیچی

حتی توان اینو ندارم که ی ذره تلاش کنم:)

هر کاری که فکرشو بکنی کردمروانپزشک رفتمقرص مصرف کردمولی هیچی ب هیچیحتی توان اینو ندارم که ی ذره تلاش ...

منم قرص خوردم 

با خانوادت مشکلی نداری؟ واقعا خیلی از مشکلا بخاطر خانوادست😒 من تنها زندگی میکنم

منم قرص خوردم با خانوادت مشکلی نداری؟ واقعا خیلی از مشکلا بخاطر خانوادست😒 من تنها زندگی میکنم

همین که تنها زندگی میکنی ۱۰ هیچ از بقیه جلوتری

چرا دارم

خانوادم زیادی سمی ان

افکار و عقاید من با اونا فرسنگ ها فاصله داره

خیلی دوس دارم مستقل شم و تنها زندگی کنم

همین که تنها زندگی میکنی ۱۰ هیچ از بقیه جلوتریچرا دارمخانوادم زیادی سمی انافکار و عقاید من با اونا ف ...

منم خیلی افکارم فرق داشت با اونا 

طرز فکرشون با من یه دنیا فرق داشت مجبور بودم تو خودم باشم همیشه بخاطر همین از همچی ضربه خوردم حتی بهم واسه درسم کمک نکردن تورو نمیدونم ولی دیگه رفتم از اونجا خودم کار کردم خونه گرفتم شاغل شدم و همچی رو خودم انجام دادم و کلی فکرام تو ذهنمه که اینجا جای بحث کردن دربارش نیست تو شهرستان زندگی میکنی؟