از زمانی که به سن تکلیف رسیدم میخوندمولی از یجا به بعد دیگه ترکش کردماعتقاد قویی به امام حسین دارمحت ...
اعتقاد کافی نیست بذار عزیز دلم یه راه باریکه ای بین شما و خدا باشه ببین چجوری همه کارها را درست می کنه نماز همون راه باریکه است که کمک می کنه امیدوارم راه درست را پیدا کنی و موفق بشی تعادل داشته باش توی زندگیت به همه چیز برس به نمازت به کارت یا اگر همسر داری به شوهرت به بچتون اگر مجردی به پدر مادر تعادل کمک می کنه
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ببین ما ی فامیل داریم ی پسر کلا داره ولی انقدر به این پسر توجه کردن پول خرجش کردن هر غلطی میکرد پشتش بودن الانم فرستادنش امریکا ،پدره تنهاست رفته ی پسر از ی خانواده داغون و بی محبت اورده خرش کردن پدررو نگه داره به پدرم میگه این اصلا بهش توجه رسیدگی نشده خره خره ،فک کن مردم چقدر قالتاقن
اینکه خانواده پشت بچه اشون باشن خیلی مهم و تاثیرگذارهبچه ای که خانوادش حمایتی ازش نکردن و درک نشده ت ...
ببین این پسرش دختربازی میکرد مشروب میخورد تتو میزد مواد میزد ولی پدرش میگفت پسرم ماهه کلیم پول کمکش میکردن حتی پدرش یادش میداد چجوری دخترارو به بازی بگیره زبون بازی کنه ،الانم امریکاس
همین که تنها زندگی میکنی ۱۰ هیچ از بقیه جلوتریچرا دارمخانوادم زیادی سمی انافکار و عقاید من با اونا ف ...
منم خیلی افکارم فرق داشت با اونا
طرز فکرشون با من یه دنیا فرق داشت مجبور بودم تو خودم باشم همیشه بخاطر همین از همچی ضربه خوردم حتی بهم واسه درسم کمک نکردن تورو نمیدونم ولی دیگه رفتم از اونجا خودم کار کردم خونه گرفتم شاغل شدم و همچی رو خودم انجام دادم و کلی فکرام تو ذهنمه که اینجا جای بحث کردن دربارش نیست تو شهرستان زندگی میکنی؟