2777
2789
عنوان

پوچی مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 160 پست
اگه ادمای سمی خانوادت باشناونوقت چیکار میشه کرد؟

متاسفانه هزار مشکل روحی روانی میگیره طرف ،بچه هایی دیدم عن بتمام معنا ولی چون خانواده های خوبی داشتن هم موفق شدن هم ازدواج خوبی کردن چون خانوادشون پشتشون بودن محبت میکردن به اون بچه های بدرد نخورشون ،خانواده شانسه، دورت ادم سمی باشه همیشه درگیری افسرده ایی ناامیدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پس چرا همه چی یکنواخت و راکدهچرا تغییری ایجاد نمیشه که حداقل دل خوش کنیم به اینکه یکی اون بالا حو ...

استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه  

ولی نه جدا نمازت را به موقع میخونی؟اعتقاد قوی داری که کمکت می کنه ؟نمیدونم شما را ولی من معجزه ی امام رضا را دیدم که اعتقادم قوی شد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چرا ینفر که خادم شاهچراغ و حضرت معصومه بود باطلش کرد راه ازدواجم باز شد آرامش گرفتم برکت اومد به زند ...

خیلی دنبالش رفتم

کسی نمونده که پیشش نرفته باشم

ولی بهتر که نشدم هیچ

بدترم شدم

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...
وضعیتم یجوریه که احساس میکنم به هر دری میزنم قفلهچجوری تونستید خلاص بشید ازش؟

بهت گفتم فقط راهش اینه دورت ادمهای دلسوز و خوب باشن ،تمام ادمایی که موفقن یا خوشبخت دورشون ادمای خوبی بوده که کمکشون کردن فکر نکن فقط خودشون تنهایی تلاش کردن نه غلط کردن کمک داشتن 

خیلی دنبالش رفتمکسی نمونده که پیشش نرفته باشمولی بهتر که نشدم هیچبدترم شدم

جای رحمانی رفتی؟منم خیلیا پولمو خوردن ولی این خادم کارمو کرد و من نذر کردم ازدواجم جور شد ربع سکه به خیرشون کمک کنم دومله پیش دادم بهشون

خیلی دنبالش رفتمکسی نمونده که پیشش نرفته باشمولی بهتر که نشدم هیچبدترم شدم

وقتی ادم خوب دورت باشه هم بهت روحیه میده هم کمکت میکنه مشکلاتت حل شه بخاطر اینه هر کاری میکنی نمیشه بدخواهن ازارگرن خوبیتو نمیخوان

خب پس چرا همه چی یکنواخت و راکدهچرا تغییری ایجاد نمیشه که حداقل دل خوش کنیم به اینکه یکی اون بالا حو ...

هیچکس از بالا حواسش بهت نیست 

پادشاه که نیست   

ماهیت خدا اینطوری نیست 

تغییر از درون شروع میشه 

هیچکس نمیتونه شمارو نجات بده غیر از خودتون 

من به این موضوع به تازگی به نتیجه رسیدم 🚶‍♀️✌🏿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه ولی نه جدا نمازت را به موقع میخونی؟اعتقاد قوی داری که کمکت می کن ...

از زمانی که به سن تکلیف رسیدم میخوندم

ولی از یجا به بعد دیگه ترکش کردم

اعتقاد قویی به امام حسین دارم

حتی پارسال توی یه سال دوبار رفتم زیارتش به نیت شفا

ولی بازم کاری نکردم برام

دیگه قطع امید کردم از همه

هیچکس از بالا حواسش بهت نیست پادشاه که نیست ماهیت خدا اینطوری نیست تغییر از درون شروع میشه هیچکس ن ...

چقد به تو به شد 🗿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
وقتی ادم خوب دورت باشه هم بهت روحیه میده هم کمکت میکنه مشکلاتت حل شه بخاطر اینه هر کاری میکنی نمیشه ...

ما حتی نزدیک ترین ادمای زندگیمون هم بدخواهمونن

با وجود همچین ادمایی یه نفس راحتم نمیشه کشید