2777
2789
عنوان

پوچی مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 160 پست
منم خیلی افکارم فرق داشت با اونا طرز فکرشون با من یه دنیا فرق داشت مجبور بودم تو خودم باشم همیشه بخا ...

چجوری تونستی مستقل بشی؟

احساس میکنم خیلی سخته و باید زیادی پوستت کنده شه تا بتونی واقعا مستقل شی

اره یجورایی

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...
چجوری تونستی مستقل بشی؟احساس میکنم خیلی سخته و باید زیادی پوستت کنده شه تا بتونی واقعا مستقل شیاره ی ...

خب اول یجا استخدام شدم بعد رفتم کلا از شهرمون بعد یکم که گذشت خونه گرفتمو دنبال شغل دوم گشتم بعد همزمان باشگاه رفتم و یمدت دیگه میخام ماشین بگیرم دانشگاه هم حتما میرم

همه ی اینارو خودم تنهایی دارم انجام میدم ولی اینو بهت بگم تو این دنیای بی رحم خیللللییی سخته و خیلی زجر میکشی اینکارو کنی 

دوست دارم وقتی وضعیتم بهتر شد ازدواج کنم فکر میکنم بقدری سختی کشیدم که بتونم قدر ینفرو که تو زندگیمه بدونم و اینکه بتونم حمایتش کنم 

این یکی از ارزوهام بود وقتی از خانوادم جدا شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اول یجا استخدام شدم بعد رفتم کلا از شهرمون بعد یکم که گذشت خونه گرفتمو دنبال شغل دوم گشتم بعد همز ...

یه دیقه صبر کن

من تا الان فکر میکردم دختری 

تا اینکه گفتی بتونم یکی رو حمایت کنم 

فشار روحی روانی چیکارا که با ادم نمیکنه😂

مستقل شدن دختر با پسر خیلی فرق میکنه

شما راه براتون بازتره

یه دیقه صبر کنمن تا الان فکر میکردم دختری تا اینکه گفتی بتونم یکی رو حمایت کنم فشار روحی روانی چیکار ...

اها😕😂

من ۱۸ سالم بود از خانوادم دور شدم 

بستگی به ادمش داره واسه من یکی خیلی سنگین بود ولی انجامش دادم حتی همین الان که دوست داری از خانوادت جدا بشی اگه تو ماشین بشینی و بخای بری تا دانشگاهم که همش تفریحه  حالت یجوری میشه حالا فکرشو بکن بری واسه کار 

باید پوست کلفتی داشته باشی😂 

اتفاقا بنظر من واسه دخترا راحت تره من اینجا یه شغلایی واسه دخترا میبینم که خدایی ارزومه بمنم از اون شغلا بدن😂

اها😕😂من ۱۸ سالم بود از خانوادم دور شدم بستگی به ادمش داره واسه من یکی خیلی سنگین بود ولی انجامش دا ...

پس ترجیح میدم مستقل نشم(حوصله میخواد)

مثلا؟😐

پس ترجیح میدم مستقل نشم(حوصله میخواد)مثلا؟😐

بهمین رااااحتتتییی تسلیم شدیییییییییییییی😒😒 

مثلا کارای خدماتی همیشه یا میشن مشاور خرید یا میزارن قیمت فروشندگی یا قسمتایی که خییلیی راحتن تازه حقوقشون یا برابر با کارکنان مرد هست تو اونجا یا بیشتر خیلیاشون بیشترم میگیرررن😂😂 ولی مردا ن مردارو عیین چی میزارن کارگری بار زدن و کارای ناجور دیگ😂😂پشت میز نشینیاش واسه خانوماست 

البته اصلشم همینه واسه همین میگم اینطور نیست

بهمین رااااحتتتییی تسلیم شدیییییییییییییی😒😒 مثلا کارای خدماتی همیشه یا میشن مشاور خرید یا میزارن ق ...

توانی نمونده واسم متاسفانه:/

در کل خانوما توی اجتماع نمیتونن ازادی بیان داشته باشن و هر شغلی هم که داشته باشن بازم  در اون محیط یکی هست که از دستش معذب بشن

توانی نمونده واسم متاسفانه:/در کل خانوما توی اجتماع نمیتونن ازادی بیان داشته باشن و هر شغلی هم که دا ...

یزمانی من میخاستم خودمو از ۷ طبقه پایین بندازم شاید مشکلات تو خیلی بیشتر از من باشه ولی مطمئنم میتونی از پسش بر بیای شک ندارم از شخصیتت میتونم حدس بزنم 

درباره اونم میفهمم چی میگی خیلی از ما مردا ادمای بدی هستیم 

منم ادم خوبی نیستم فک کنم هیچوقت نبودم

تو در مقابل ادما قوی باش نزار اسیب ببینی لطفا اینکارو بخاطر خودت و کسایی که دوسشون داری بکن

یزمانی من میخاستم خودمو از ۷ طبقه پایین بندازم شاید مشکلات تو خیلی بیشتر از من باشه ولی مطمئنم میتون ...

میگن درده زیاد ادمو بیخیال میکنه

به خودم میگم خب چیکار کنم،به درک

سخته به یه ذهن پوچ گرا بخوای این حرفا رو حالی کنی

چون من ادم بشو نیستم😂

میگن درده زیاد ادمو بیخیال میکنهبه خودم میگم خب چیکار کنم،به درکسخته به یه ذهن پوچ گرا بخوای این حرف ...

من مشکلم اینه 

هیییچوقت نمیتونم بیخیال بشم هیچوقت نمیتونم از زیر بار مسئولیتم در برم روزی که از پس مسئولیتم بر نیام روزی ک نا امید بشم روز مرگمه

من مشکلم اینه هیییچوقت نمیتونم بیخیال بشم هیچوقت نمیتونم از زیر بار مسئولیتم در برم روزی که از پس مس ...

چقدر خوب

همین که  اجازه نمیدی ناامید بشی خودش خیلیه