هر مناسبتی میشه برا بچم خودشو میکشه کنار ب بهانه اینکه من بازار نمیرم اصلا کادو یا چیزی ب بچم نمیده الان اول مهره بچم کلاس اولیه کل خانوادم جایزه و کادو خریدن امشب برگشته میگه من بازار نمیرم چیزی بخرم زنیکه احمق تا حالا نشده خیرش ب منو و دخترم برسه ولی تادلت بخاد به دختراش یاد میده از خانواده شوهرشون کش بیارن دلم میخاست جوابشو بدم زنیکه گاو
درسته وظیفش نیست منم توقعی ندارم ولی بخدای یگانه همین خانوم نوه دختریش بخاد بره مدرسه ب دخترش میگه ب پدرشوهرت بگو کل وسایل مدرسه بچتو بخره نوشه وظیفشه خرج کنه تولد نوهاش میشه ب دختراش میگه ب پدرشوهراتون میگه طلا بیارن برا نوهاشون بعد دختر من تنها نوه پسریشه ی هزاریم چیزی نخریده براش
بهتر بابا، حوصله داری؟ اینا یه چیز آشغالی میگیرنن بعد نوقع دارن آدم هزاربرابر کار کنه، تو هم یه جایی که برای اون می خواستی چیزی بگیری، دست خالی برو بگو با بچه و اینا زیاد بازار نمیرم!! خودش می فهمه
چون نمیخواد جایزه اول مهر بده دخترت شد زنیکه احمق و زنیکه گاو ؟؟؟؟؟ این جایزه چیه دیگه اصلا ؟؟؟ نشنی ...
جوواب شما رو میدم کاش بقیم بخونن من تا حالا خودم و دخترم از این خانواده سودی نبردیم تولد عید عزا عروسی کلا خودشونو میزنن ب بیخیالی منم تا حالا ن گله کردم نه چیزی ولی موقع نوه های دختریش میشه ب دختراش میگه باید بابا بزرگشون براشون سنگ تموم بزاره وظیفشونه ولی خودشون در برابر نوهاشون وظیفه ای ندارن