2777
2789
عنوان

مادرشوهر زرنگ چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 46 پست
مشکلی نیست که بازار نمیره می دونه یک میلیون به نوهش بده برای لوازم تحریرش

دقیقا چطور برا همه چیز خیلی دقیق و حسابگره بازار نمیره نیتونه ی پولی بده بگه اینو برا نوم ی کادو بخر از طرف مامان بزرگش فقط امار میگیره ببینه مامان من چی برا دخترم میخره

وا چقدر توقعتون بالاست هرکسی محبتشو یه جور نشون میده خانوادتون با پولشون محبت میکنن حالا شاید اون با مهربونی و زبون بازی به نوه ش محبت میکنه درضمن ازالان بچتو پولکی وپرتوقع بار نیار

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا مادرشوهر منم همینه میشینه نگاه میکنه هیچی هم نمیده

فدای سرم حرص آینم بخورم؟

ب جاش منم خودمو هلاکش نمیکنم. در حد اینکه احترام بذارم و لبخند بزنم رفتار میکنم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

توقعتو کم کن خواهر من مادر شوهرت همینه و قرار نیست طبق خواسته ی تو خودشو تغییر بده 

هر کسی یه اخلاقی داره

کادوی اول مهر دیگه چیه 🤕😂

بیخیال بابا

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
وا بچه شما مدرسه باید اون براش کادو بخره،،، من حتی تولد بچه هام رو به روشون نمیارم میگم شاید دستشون ...

خب فرق داره. یکی مثل مادرشوهر منم پولداره ولی آب از دستش نمیچکه. فقط نگاه میکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

طرف مادربزرگه 

چقدر عجیبید که انتظار اسی از نظرتون زیاده 

معمولا همه جا اولین های بچه رو بهش تبریک میگن  جشن میگیرن کادو میدن اهمیت میدن  چیش زیاده ؟! محبت  و رابطه داشتن به چیه پس ؟ 

مگه گفت همسایه چرا کادو نداد !!! 

بعدم اسی مادرشوهرشو بهتر میشناسه یا شما !!!

بچه بار اولشه مدرسه میره نه بار صدمش که بگیم نا به جاست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
طرف مادربزرگه چقدر عجیبید که انتظار اسی از نظرتون زیاده معمولا همه جا اولین های بچه رو بهش تبریک میگ ...

دقیقا خدا شاهده عید میشه ی پنجاه تومن میزاره کف دست بچم میگه من بازار نمیرم براش لباس بخرم مثلا ببینه مامان من ی چیز قشنگ خریده برا بچم میگه اره مامانت میره خیابون من اهل خیابون نیستم ولی برا نوهای دختریش خودشو میکشه خواهرشوهرم گفت برا دخترم سه تا النگو کادو اوردن خانواده شوهرم مادرشوهرم میگفت خب نوشونه حقشه براش بخرن ولی تا حالا نشده برا دختر من ی چیز بخره که دل منم خوش بشه مادرشوهرم دارم

اونایی که میگن کادوی اول مهر چیه و نیست و از این حرفا 

والا شده یه مداد رنگی یه دفتر کوچیک من دیدم تمام دورو بریام برای نوه و برادرزاده و خواهرزاده می‌خرن 

اتفاقا یه چیز عادیه 

چرا براتون آنقدر تعجب آوره؟؟؟

بعد هم استارتر گفت تو تمام مناسبتا همینه

درسته از عصبانیت یکم لحنش نامناسب شده ولی خوب طفلک دیگه جوش آورده از دستش حتما

اونایی که میگن کادوی اول مهر چیه و نیست و از این حرفا والا شده یه مداد رنگی یه دفتر کوچیک من دیدم تم ...

فاز مخالفت دارن 

برا خودشون باشه واویلا درست میکنن

دقیقا خدا شاهده عید میشه ی پنجاه تومن میزاره کف دست بچم میگه من بازار نمیرم براش لباس بخرم مثلا ببین ...

مثل خودش باش 

شما هم وقت نکن 

کم بزار براش 

همین چیزهای پیش پا افتاده همین توجه هاست که یه رابطه رو میسازه یا خراب میکنه دیگه 

سمت ما درجه یک ها مناسبت های اول مثل این چیزها رو تبریک میگیم یه گلی شیرینی کادویی چیزی هم میدیم نشون میدیم به بچه برامون مهمی اینکه یه انفاق بزرگم داره براش میوفته حس خوب بگیره از رفتنش به مدرسه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋