2777
2789
عنوان

مادرشوهر زرنگ چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 46 پست

مادر شوهره دیگه عقلش کف دستشه هرچی تو فکرشه به زبون میاره بیخیال اسی عزیزم ارزش نداره

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفش نیست چقدر توقعی هستی

درسته وظیفش نیست منم توقعی ندارم ولی بخدای یگانه همین خانوم نوه دختریش بخاد بره مدرسه ب دخترش میگه ب پدرشوهرت بگو کل وسایل مدرسه بچتو بخره نوشه وظیفشه خرج کنه تولد نوهاش میشه ب دختراش میگه ب پدرشوهراتون میگه طلا بیارن برا نوهاشون بعد دختر من تنها نوه پسریشه ی هزاریم چیزی نخریده براش

وا بچه شما مدرسه باید اون براش کادو بخره،،، من حتی تولد بچه هام رو به روشون نمیارم میگم شاید دستشون ...

پیامی که فرستادم بخون این رفتاراشه که رو مخمه

اخه همیشه ادعا داره من نوه دوستم

بهتر بابا، حوصله داری؟ اینا یه چیز آشغالی میگیرنن بعد نوقع دارن آدم هزاربرابر کار کنه، تو هم یه جایی که برای اون می خواستی چیزی بگیری، دست خالی برو بگو با بچه و اینا زیاد بازار نمیرم!! خودش می فهمه

چون نمیخواد جایزه اول مهر بده دخترت شد زنیکه احمق و زنیکه گاو ؟؟؟؟؟ این جایزه چیه دیگه اصلا ؟؟؟ نشنی ...

جوواب شما رو میدم کاش بقیم بخونن من تا حالا خودم و دخترم از این خانواده سودی نبردیم تولد عید عزا عروسی کلا خودشونو میزنن ب بیخیالی منم تا حالا ن گله کردم نه چیزی ولی موقع نوه های دختریش میشه ب دختراش میگه باید بابا بزرگشون براشون سنگ تموم بزاره وظیفشونه ولی خودشون در برابر نوهاشون وظیفه ای ندارن