گلهای_شمعدونی_من3 مدیر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 عنوان سنگ لوزه😞😞😞 | مشاهده متن کامل بحث + 102976 بازدید | 179 پست سلام.کسی هست توی نزدیکانتون سنگ لوزه داشته باشه؟ 1396/07/11 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeynabbbb عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 566 سلام گلی.ممنون از مهربونیت.الحمدلله چندوقتیه خبری ازشون نیست😀 سلام عزیزم, با این سنگا گلوتم درد میکرد؟ من گلومم درد میگیره, قبلا نداشتم الان باردارم دیدم هس, اب دهنمو ک قورت میدم درد میگیره
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 سلام عزیزم, با این سنگا گلوتم درد میکرد؟ من گلومم درد میگیره, قبلا نداشتم الان باردارم دیدم هس, اب د ... سلام اره دردهم داره بخصوص موقع غذابلعیدن یااب دهن قورت دادن.خیلی دهن روهم بدبومیکنه.بخصوص وقتی حفره هاپرشده باشن ووقت تخلیه شون باشه.ببخشیداگه حالتون بدشد
zeynabbbb عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 566 سلام اره دردهم داره بخصوص موقع غذابلعیدن یااب دهن قورت دادن.خیلی دهن روهم بدبومیکنه.بخصوص وقتی حفره ... تخلیه کردنشون خیلی سخته, من حدود دوسه هفته گلودرد داشتم اصلا نمیدونستم چرا خوب نمیشم, تازه دلیلشو متوجه شدم, دیشب به سختی تونستم یه دونشو تخلیه کنم الان بقیه رو نمیتونم, شماچ جوری تخلیه میکنین,با عرض معذرت
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 تخلیه کردنشون خیلی سخته, من حدود دوسه هفته گلودرد داشتم اصلا نمیدونستم چرا خوب نمیشم, تازه دلیلشو مت ... اره خیلی سخته.خودشون وقتی یه جورایی پربشن راحت ترتخلیه میشن.مثلا من سه روزپیش دیدم بوی دهنم اذیتم میکنه وطبیعی نیست.ازطرفی میدونستم بوش شبیه بوی سنگ لوزه است.حدس زدم که سنگ ها دارن میان بیرون.ننم اروم باکمک انگشت دست زدم زیرشون وکم کم تعدادزیادیش خالی شد.دیگه فعلا خبری ازشون نیست تا چندوقت دیگه.راستی لوزه حساسه اگه باوسیله سختی بخوای درشون بیاری وفشاربه لوزت بیادممکنه خونی بشه
zeynabbbb عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 566 اره خیلی سخته.خودشون وقتی یه جورایی پربشن راحت ترتخلیه میشن.مثلا من سه روزپیش دیدم بوی دهنم اذ ... من اصلا متوجه بوش نمیشم ولی خیلی اذیت میشم خسته شدم از گلو درد بازم سعی کردم نمیتونم تخلیه کنم
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 من اصلا متوجه بوش نمیشم ولی خیلی اذیت میشم خسته شدم از گلو درد بازم سعی کردم نمیتونم تخلیه کنم ... بایدبریدپیش پزشک
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 از بچگی همبشه بایه چیز نازک مثل خلال دندون حفرشو خالی میکنم من لوزه هام کوچکه و یه چیزای سفیدی داره اما هرچی بهش میزنم چیزی درنمیاد
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 سلام گلی.ممنون از مهربونیت.الحمدلله چندوقتیه خبری ازشون نیست😀 سلام ببخشید شما الان یعنی لوزه هاتون دیگه سفید نداره ؟
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 سلام ببخشید شما الان یعنی لوزه هاتون دیگه سفید نداره ؟ سلام عزیزم.چرا واالله.درشون میارم بعدچندوقت دوباره ....
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 من لوزه هام کوچکه و یه چیزای سفیدی داره اما هرچی بهش میزنم چیزی درنمیاد دهنتون بوی بدمیده؟
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 دهنتون بوی بدمیده؟ بله دهانم بوی بعد میده بااینکه مسواک هم میزنم
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 سلام عزیزم.چرا واالله.درشون میارم بعدچندوقت دوباره .... شما تو گلوتون جوش نزده ؟بعد چجوری اند که درشون میاری؟
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 بله دهانم بوی بعد میده بااینکه مسواک هم میزنم بوی بدبخاطرسنگ لوزه است .مرتب اب نمک قرقره کنیدیادهان شویه استفاده کنید.کم کم میان بیرون
پازلزندگی عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 بوی بدبخاطرسنگ لوزه است .مرتب اب نمک قرقره کنیدیادهان شویه استفاده کنید.کم کم میان بیرون برای من یه ماهی هست و نمیاد بیرون دهانشویه ی چی ؟
گلهای_شمعدونی_من3 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 1606 شما تو گلوتون جوش نزده ؟ بعد چجوری اند که درشون میاری؟ ببینیدجوش نیستن.حفره های لوزه ان...وقتی یه مدت بگذره ودهانم بوبگیره وگلومذاحساس تنگی کنه میفهمم دارن میان بیرون وبا انگشت میزنم زیرشون وبیرون میان.یاباچوب بستنی تمیز.