2777
2789
سلام گلی.ممنون از مهربونیت.الحمدلله چندوقتیه خبری ازشون نیست😀

سلام عزیزم, با این سنگا گلوتم درد میکرد؟ من گلومم درد میگیره, قبلا نداشتم الان باردارم دیدم هس, اب دهنمو ک قورت میدم درد میگیره

سلام عزیزم, با این سنگا گلوتم درد میکرد؟ من گلومم درد میگیره, قبلا نداشتم الان باردارم دیدم هس, اب د ...

سلام اره دردهم داره بخصوص موقع غذابلعیدن یااب دهن قورت دادن.خیلی دهن روهم بدبومیکنه.بخصوص وقتی حفره هاپرشده باشن ووقت تخلیه شون باشه.ببخشیداگه حالتون بدشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره دردهم داره بخصوص موقع غذابلعیدن یااب دهن قورت دادن.خیلی دهن روهم بدبومیکنه.بخصوص وقتی حفره ...

تخلیه کردنشون خیلی سخته, من حدود دوسه هفته گلودرد داشتم اصلا نمیدونستم چرا خوب نمیشم, تازه دلیلشو متوجه شدم, دیشب به سختی تونستم یه دونشو تخلیه کنم الان بقیه رو نمیتونم, شماچ جوری تخلیه میکنین,با عرض معذرت

تخلیه کردنشون خیلی سخته, من حدود دوسه هفته گلودرد داشتم اصلا نمیدونستم چرا خوب نمیشم, تازه دلیلشو مت ...

اره خیلی سخته.خودشون وقتی یه جورایی پربشن راحت ترتخلیه میشن.مثلا  من سه روزپیش دیدم بوی دهنم اذیتم میکنه وطبیعی نیست.ازطرفی میدونستم بوش شبیه بوی سنگ لوزه است.حدس زدم که سنگ ها دارن میان بیرون.ننم اروم باکمک انگشت دست زدم زیرشون وکم کم تعدادزیادیش خالی شد.دیگه فعلا خبری ازشون نیست تا چندوقت دیگه.راستی لوزه حساسه اگه باوسیله سختی بخوای درشون بیاری وفشاربه لوزت بیادممکنه خونی بشه

اره خیلی سخته.خودشون وقتی یه جورایی پربشن راحت ترتخلیه میشن.مثلا  من سه روزپیش دیدم بوی دهنم اذ ...

من اصلا متوجه بوش نمیشم ولی خیلی اذیت میشم خسته شدم از گلو درد بازم سعی کردم نمیتونم تخلیه کنم  

شما تو گلوتون جوش نزده ؟ بعد چجوری اند که درشون میاری؟

ببینیدجوش نیستن.حفره های لوزه ان...وقتی یه مدت بگذره ودهانم بوبگیره وگلومذاحساس تنگی کنه میفهمم دارن میان بیرون وبا انگشت میزنم زیرشون وبیرون میان.یاباچوب بستنی تمیز.