2777
2789

مشکل شما حل شد؟من دوبار عمل لوزه کردم.دفه اول ۱۰ سال پیش بود.بعد از چند سال احساس کردم هنوز یه جایی توی گلوم سنگ لوزه جمع میشه.مجبور شدم دوباره عمل کردم دو سال پیش.ولی الانم هنوز یه چیزایی حس میکنم.دیگه خسته شدم.دیگه لوزه ای نمونده نمیدونم کجا گیر میکنه.هیچی دیده نمیشه.یکی کمکم کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بیهوش شدم و بعد به هوش اومدن بهم بستنی دادن خیلی راحت بود بعدش شیاف دیکلو میذاشتم که راحت قورت ب ...

عزیزم منم فکر کنم باید برم عمل کنم البته خداکنه که نیاز به عمل نشه، میخواستم بدونم موقع بستنی خوردن و اینا درد گلوتون در چه حد بود ؟ در حد وقتی که ادم سرما میخوره؟بعد من تهرانم اگر میشه اسم و ادرس دکترتونو بهم بدین

از بچگی همبشه بایه چیز نازک مثل خلال دندون حفرشو خالی میکنم

منم سه سال هست دارم دفعه اول رفتم دکتر دارو داد خوب شد گفتش اگه بازم زد باید عمل کنی الان ازاون موقع چند بار دیگه هم زده بدبختیش اینه که باخلال دندون تمیز میکنم لوزه هام متورم میشن و آب دهنمو خیلی به سختی قورت میدم. آخه خیلی بدجوریه همش کوچیک به اندازه یه دونه جو هستن که تو حفره های عمیق گیرافتادن! حس بدی داره. انگار همش تو گلو استخون گیر کرده..:(

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
عزیزم منم فکر کنم باید برم عمل کنم البته خداکنه که نیاز به عمل نشه، میخواستم بدونم موقع بستنی خوردن ...

دقیقا مثل گلودرد شدید سرماخوردگی اما با دیکلوفناک دردش از بین میرفت. دکتر شهریار یحیوی واقعا دستش سبکه من بینیمم پیشش عمل کردم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
دقیقا مثل گلودرد شدید سرماخوردگی اما با دیکلوفناک دردش از بین میرفت. دکتر شهریار یحیوی واقعا دستش سب ...

مررسی عزیزم من حدودا یه ماه پیش رفتم خداروشکر عمل کردم پیش دکتر کیانوش ارامی، الحمدالله دکتر خوبی هستن،اما دردم تا روز پنجم خیلیی زیاد بود بعدش روز به روز خدا رو بی نهایت شکر بهتر شدم،مرررسی از راهنماییت عزیزمم

دقیقا مثل گلودرد شدید سرماخوردگی اما با دیکلوفناک دردش از بین میرفت. دکتر شهریار یحیوی واقعا دستش سب ...

سلام عزیزم ببخشیدشمافک کنم حدودده سال ازعملتون میگذره؟هنوزراضی هستیدلوزتون دوباره برنگشت؟صداتون غذاخوردنتون مثل قبله؟

آره بیهوش شدم و بعد به هوش اومدن بهم بستنی دادن خیلی راحت بود بعدش شیاف دیکلو میذاشتم که راحت قورت ب ...

سلام عزیزم میشه اسم دکترت رو بگی که پیش اون عمل کردی  کی بود من هم میخوام عمل کنم فقط میترسم

مشکل شما حل شد؟من دوبار عمل لوزه کردم.دفه اول ۱۰ سال پیش بود.بعد از چند سال احساس کردم هنوز یه جایی ...

سلام شما اگه فشارخون نداری یه مدت هرروز با آب نمک دریا بینی و حلق رو شستشو بده یعنی با بینی آب نمک رو بکش بالا و تخلیه کن و بعدش هم چند بار غر غره کن،بعد هر غذا و‌موقع خواب هم خیلی کم نمک بریز رو زبون مزه مزه کن و قورت بده،من خودم سنگ لوزه داشتم اینکارو کردم هم لوزه هام کوچیک تر شد هم سنگ لوزه از بین رفت،اگه هروز انجام بدی باعث میشه سرمانخوری،داروی امام کاظم هم هرچند روز اگه استفاده کنی خیلی خوبه

مشکل شما حل شد؟من دوبار عمل لوزه کردم.دفه اول ۱۰ سال پیش بود.بعد از چند سال احساس کردم هنوز یه جایی ...

سلام شما اگه فشارخون نداری یه مدت هرروز با آب نمک دریا بینی و حلق رو شستشو بده یعنی با بینی آب نمک رو بکش بالا و تخلیه کن و بعدش هم چند بار غر غره کن،بعد هر غذا و‌موقع خواب هم خیلی کم نمک بریز رو زبون مزه مزه کن و قورت بده،من خودم سنگ لوزه داشتم اینکارو کردم هم لوزه هام کوچیک تر شد هم سنگ لوزه از بین رفت،اگه هرروز انجام بدی باعث میشه سرمانخوری،داروی امام کاظم هم هرچند روز اگه استفاده کنی خیلی خوبه