2777
2789

خوب شدین؟؟

ببین من الرژی شدید دارم سرفه و عطسه زیاد میزنم ی چیزایی سفید خودش میاد بیرون ته حلقمو میگیره ولی من تاحالا ته گلوم ندیدشون

فقط اونحوری در میان

بنظرت سنگ لوزه است

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

سلام به همه من هم‌ مشکل سنگ لوزه و بوی خیلی بد دهان داشتم 

این حس بدترین حس دنیاس که همش باید مراقب باشی 

همیشه  خودم سنگها رو  درمیاوردم ولی بی فایده اس اخر مجبور شدم عمل کنم با اینکه خیلی از عملش میترسیدم الان شش روزه عمل کردم 

گلو درد دارم و غذا خوردن یکم مشکله ولی بنظرم ارزششو داره 

هر عملی سختیهای خودشو داره به این فکر کنید که انشاالله از شرشون خلاص میشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سنگ لوزه دارم جوری ک گلوم درد میکنه خفم میکنه ولی اصلا دهنم بو نمیده اصلا هم ب چشم دیده نمیشه می ...

عزیزم ببخشید اینو میگم

بو میده

خودتون حس نمیکنید

باید از اطرافیان یا کسی ک باهاش راحتی بپرسی

سلام عزیزم میشه بگین هزینش چقدر شد کی انجام دادین و دردش چ طوری بود الان دیگه مشکلتون برطرف شده یا ب ...

سلام مشکل صد در صد برطرف میشه چون لوزه که عامل بوی بد دهانه حذف میشه. من تهران پیش یک دکتر که گرون میگرفت رفتم سال ۹۲ حدود دو تومان. کارش عالی بود بعد عمل دیکلوفناک استفادهذکردم و یخ که بلع دردناک نداشته باشم دو هفته ای کلا خوب شدم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من سنگ لوزه داشتم. این اواخر دیگه وحشتناک دهنم بو میداد. به خاطر کرونا هم که جرات نمیکردم برم دکتر و عمل که اصلا. دیگه کلافه بودم شدید. از یک آقایی که طب سنتی گچانجام میده سوال کردم اتفاقی زد به سرم. بهم گفت گندم و گلباغی رو که همون گل محمدیه با هم دم کن و بخور. واااای برام معجزه روی داد یه روز دم کردم و نخوردم تا چند روز بعد همون یکبار اثر فوق العاده اش رو گذاشت. خلاص شدم. الان هریک روز یا دو روز یکبار دم میکنم میخورم. تازه من زیر بغلم خیلی بوی عرق بدی داشت تمام زندگیم به خاطرش در عذاب بودم. روزی سه بار دوش میگرفتم. اما هنوز حوله دورم بود زیر بغلم بو عرق. معجزه اینجاست اونم رفع شد. خواستم به اشتراک بذارم بلکه مشکل کسی باهاش رفع بشه. کلا 30 تومن هزینه نداشت. 

سلام الان چند وقت میگذره کلا رفع شد با این روش؟

من تقریبا هر روز اگر وقت کنم یک لیوان از جوش نده رو میخورم کلا رفع نمیشه باید مرتب بخوری. برای رفع کامل سنگ لوزه باید عمل کنم که تو این اوضاع کرونا اصلا جرات نمیکنم به این کار و فعلا این خوردن جوشانده تنها کاریه که میتونم انجام بدم. آب نمک هم میریزم تو بینی ام

سلام منم چندسالی میشه که سنگ لوزه دارم،یه دکتر خیلی خوب توی تهران بود که من رفتم پیشش گفت عمل نکن،فقط باید هرچندوقت یکبار با یه چیزی که تیز نباشه وبه لوزه هات آسیب نزنه خالیشون کنی وهرروز با آب نمک قرقره کنی،نمک بریز رو انگشتت بکش رو دندونات و روی زبونت بوی بد دهنتونو میبره هرروز این کارو بکنید

من سنگ لوزه داشتم. این اواخر دیگه وحشتناک دهنم بو میداد. به خاطر کرونا هم که جرات نمیکردم برم دکتر و ...

سلام.میشه بیشتر توضیح بدید.خوده گندم؟چه مقدار مواد بریزم.چقدر بجوشه؟قرقره کنم یا بخورم؟ممنونم

سلام.میشه بیشتر توضیح بدید.خوده گندم؟چه مقدار مواد بریزم.چقدر بجوشه؟قرقره کنم یا بخورم؟ممنونم

عزیزم من متوجه شدم چون طبعم سرده اینجوری شدم. اینمدت آب و گلاب رو میخوردم. اثری از سنگ لوزه ام و لوی دهنم به هیچ وجه نمونده خیلی بهتر  و راحت‌تر از گندمه

عزیزم من متوجه شدم چون طبعم سرده اینجوری شدم. اینمدت آب و گلاب رو میخوردم. اثری از سنگ لوزه ام و لوی ...

من لوزمو ده ساله عمل کردم برداشتم.الان گوشه سمت چپ گلوم،یه جایی که اصلا در دسترس نیست و حتی دیده نمیشه که بخوام تخلیه کنم دوباره فکر میکنم یه چیزایی جمع شده،و همون بو رو حس میکنم البته خیلی کم.