2777
2789
برای من یه ماهی هست و نمیاد بیرون  دهانشویه ی چی ؟

ازکجامتوجه شدید دارید؟سفیدیشون پیداست؟اگه پیداست که خیلی راحت ترمیشه درشون اورد.باگوش پاک کن یا چوب بستنی یا انکشت بزن زیرشون وسمت راست وچپشون راحت درمیان.

دهان شویه ازداروخونه بگیر

ببینیدجوش نیستن.حفره های لوزه ان...وقتی یه مدت بگذره ودهانم بوبگیره وگلومذاحساس تنگی کنه میفهمم دارن ...

پشت زبون کوچکه یه چیزی از سقف دهان آویزونه بهش میگن کام نرم روی اون جوش زده مثل جوشه 

بعد لوزه هام خیلی کوچکن یکم که زبونمو میدم پایین معلومه دوطرف مثلا مثل یه گندمه سفیده بهش چسبیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت زبون کوچکه یه چیزی از سقف دهان آویزونه بهش میگن کام نرم روی اون جوش زده مثل جوشه  بعد لوزه ...

اره همونه.یکم بافشاربیشتری بزن زیرش بیادبیرون اما مراقب باش لوزت اسیب نبینه.من باانگشت درش میارم😓

بابت بوی دهان به دکتر مراجعه کردن علیرغم رعایت دقیق بهداشت دهان و دندان اما با این مشکل مواجه بودم دکتر گفت لوزه هات حفره داره باید دربیاریشون در سن ۳۵ سالگی عمل لوزه انجام دادم خیلی خیلی تجربه ناخوشایندی بود بعد از ۴ سال از عمل هرگز مشکلم حل نشد و حفره ها دوباره بوجود ومدند و دقیقا مشکل فبلی رو دارم البته شایان دکر هستش دکتر بسیار بسیار ناوارد و بی عرضه ای هم داشتم

بابت بوی دهان به دکتر مراجعه کردم.دکتر گفت لوزه هات حفره داره باید دربیاریشون .  در سن ۳۵ سالگی عمل لوزه انجام دادم خیلی خیلی تجربه ناخوشایندی بود  حالا بعد از ۴ سال از عمل هرگز و هرگز مشکلم حل نشد و حفره ها دوباره بوجود اومدند و دقیقا مشکل قبلی رو دارم البته شایان دکر هستش دکتر خوبی نداشتم.

بابت بوی دهان به دکتر مراجعه کردم.دکتر گفت لوزه هات حفره داره باید دربیاریشون .  در سن ۳۵ سالگی ...

ای وای چه بد!!!نمیدونستم دوباره ممکنه برگشت داشته باشه!البته ازعمل هم منصرفم کردن.ظاهراعمل دردناکیه

آها. اون موقع انجام میداد. البته من بینیمم پیش خودش عمل کردم

میشع درخواست دوستیمو قبول کنید سوالی دارم در مورد عمل لوزه ممنون

میشه برای سلامتیم حمد بخونین شاید دعای شما حال منو خوب کنه انشالا هر چی ازش بخواین بهتون بده♥️

منم چند ساله درگیر بوی دهان هستم..دو سه روزه فهمیدم اطلاع پیدا کردم راجع به سنگ لوزه..خودم که نگاه کردم دو تا دیدم ولی نمیتونم کامل ببینم یا بخوام درشون بیارم تا انگشت میکنگ حالم بد میشه...بچه ها شما هم خلط دایمی دارین تو گلو؟