2777
2789

سلام به نی نی سایتی های عزیز بیماری سنگ لوزه خیلی بیماری بد و وحشتناکی هستش که هم  درمان قطعی داره هم درمان روزمره عادی! درمان قطعی جراحی هست با لیزر که فیلمش در اینترنت موجوده و میتونین ببینین و در ایران توسط دکترهای سرشناس و مجرب انجام میشه با قیمت حدود ۴ میلیون و یک هفته بهبودی کامل زمان میبره و رژیم غذایی خاص خودشو داره که باعث میشه فقط مایعات بخورین و حسابی لاغر میشین اما درمان روزمره عادی و خیلی ساده داره که با قرقره یک محلول خاص اونهم بصورت روزی دوبار انجام میشه که بسیار کارآمد هستش این محلول رو قرقره میکنین دو الی سه بار یه مقدار سخته چون محلول کمی مثل سرکه سوزش داره اما عادت میکنین تا هر وقت میتونین محلول رو ته حلق نگه دارین تا نفوذ کنه به سوراخ های لوزه بعد تف کنین بعد از دوبار قرقره ۱۰ دقیقه صبر کنین تا محلول سنگ لوزه رو آب کنه بعد جلوی آینه میرین وبا نور موبایل به لوزه ها نور میندازین و با انگشت اشاره  که شسته شده وتمیزه هست به لوزه فشار میدن و شاهد خروج سنگ لوزه بصورت مایع خواهید بود بعد از فشار حسابی درجهات مختلف که مطمعن شدین دیگه چیزی نمونده یه قرقره آب نمک ملایم میزنین و شستشو کامل میشه نخ دندان کشیدن مسواک زدن فراموش نشه این قضیه در روز حدود یک ربع وقت شما رو میگیره و بعد از مدتی حرفه ای میشین و عق زدن و غیره رو مدیریت میکنین و کار براتون خیلی راحت میشه اما دهانتون بسیار خوش بو میشه و به زندگی برمیگردین ودر ضمن با این کار از شر سرماخوردگی و آنفولانزا خلاص میشین البته اگر آب نمک رو از بینی بکشین و دوباره فین کنین تا تمیز بشه اینا تجربه ۸ ساله من از سنگ لوزه هست منی که از دکتر و عطاری دیگه ناامید شده بودم و همه راهها رو رفته بودم که خدارو شکر باهمت و تلاش خودم به این نتیجه رسیدم و احساس میکنم دوباره متولد شدم خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم هم مشکل لوزه حل شد هم سرماخوردگی و غیره دفع شده به مدت چند سال این محلول تضمینی هست و قیمت خیلی مناسبی داره اگر خواستین به آیدی تلگرام من بیایین و سفارش بدین فعلا محدوده کاری من کرج و شهریار و شهرک های اطرافش هستش اگر دوستان از شهرهای دیگه خواستن با پست یا راههای دیگه در خدمتم اینم آیدی من @smail65

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من امروز متوجه شدم یه چیز سفید چسبیده ب گلومفوری رفتم دکتر گفت  سنگ لوزه دارم ،هیچ دارویی ام تجویز نکرد هیچ توضیحی هم نداد،الان که مطالب تایپیکو خوندم استرس گرفتم من فکر میکردم یه دونست و دیگه تکرار نمیشه ولی الان حول شدم نمیدونم چیکار کنم،به عمل هم فکر نمیکنم چون نه پولشو دارم نه جراتشو،به نظرتون هر روز آب نمک قرقره کنم خوب میشم؟؟؟

خدایا اینا چیه اخه من تا حالا اسمشم نشنیده بودم 

ممنون میشم راهنمایی کنین،در ضمن من فقط تو یه لوزم سنگ میبینم اونیکی رو هر چی فشار میدم چیزی ازش در نمیاد 

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
منم چند ساله درگیر بوی دهان هستم..دو سه روزه فهمیدم اطلاع پیدا کردم راجع به سنگ لوزه..خودم که نگاه ک ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم همیشه گلوم خلط داره 

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
عزيزم ميشه اسم دكترتونو بگين من ٣٤سالمه يكي ازدوستام عمل كرد گفت دردش وحشتناكه وكرگ وجلوي چشماش ديده

دکتر شهریار یحیوی عالی بود . هر ۸ ساعتم شیاف دیکلو میذاشتم عادی غذا میخوردم خونریزی هم اصلا نداشتم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
۲۵ سال، دکتر شهریار یحیوی، ۲ تومان

امروز قيمت ازشون گرفتم شده ٤تومن اما اگه كارش خوبباشه والان راحت شدين حتما عمل ميكنم 

اصلادرمان نداره من همه راه وامتحان كردم بايد عمل كرد 

مگه بيكاريم آخه همش دستمون تو حلقمون باشه