2789
عنوان

خیانت جنسی

620 بازدید | 36 پست

من خیلی دوسش داشتم منتهی اون دوسم نداشت و الکی باهام کمی صحبت میکرد ولی من تمام ۸ سال تصورش میکردم که مال خودمه.

اعتراف کرد که با دختریه که ۱۹ سالشه یعنی ۴ سال از من کوچیکتره و پولداره و خوشگله اندام خیلی زببایی هم داره خودش عکسشو واسم فرستاد و گفت باهم رابطه جنسی دارن و حتی به دوست صمیمیشم گفته که با اون رابطه جنسی داره من دارم میمیرم اصلا نمیتونم تحمل کنم خیلی تصورش سخته خواهشا بگین چیکار کنم نه میتونم غذا بخورم نه بخوابم نه چیزی فقط دراز میکشم و حالم بده و حتی ریزش موی شدید گرفتم مشت مشت موهام میریزه من دیگه نمیتونم عاشق بشم اون پسندم بود هم قیافش هم اندامش هم صداش هم حرکاتش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این اسمش عشق نیس

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

گلم برو دعا کن که در مرحله ی دوستی ذات کثیف و خائنش برات رو شد، وگرنه ازدواج میکردی و بچه دار میشدی و این خیانت میکرد اونوقت میخواستی چیکار کنی، از همه جا بلاکش کن، حتی اگه برگشت و به گوه خوری افتاد مبادا خام بشی، به خودت زمان بده، طوری فراموشش میکنی و به حالت عادی برمیگردی که نگو، فقط سعی کن خودت رو هرطور شده سرگرم کنی، سرکار برو، درس، کتاب خوندن، شرکت در دورهمی ها و... وقتت رو پر کن تا زمان بگذره، بعد از مدتی میبینی که برات اهمیتی نداره

برات آرزوی حال خوب و آرامش میکنم، اما این علاقه از بیخ و بن اشتباهه، با تراپیست صحبت کن حتما. فقط به عنوان تاپیکات نگاه کردم و به نظر میرسه فشار روانی زیادی رو تحمل میکنی. فکر نمیکنم اون آقا هم به دخترخانمی که توی این سن و بدون تعهد و رسمیت خاصی حاضر شده باهاش رابطه جنسی برقرار کنه، وفادار بمونه و میره سراغ بعدی. شما باید خوشحال باشی که زودتر با واقعیت رو به رو شدی.

برات آرزوی حال خوب و آرامش میکنم، اما این علاقه از بیخ و بن اشتباهه، با تراپیست صحبت کن حتما. فقط به ...

من فقط بخاطر اینکه دیگه باکره نیست ناراحتم 😔تصور رابطه جنسیشون واسم عذابه مامانمم یه هفته بود سرش به شدت درد میکرد امروز دیگه گریه کرد زن به اون قدرتمندی اصلا یه چیز عجیب سی تی اسکن باید بده هی میگه نه میخوام بمیرم اخه مامانمم یه چیزیش بشه چی کنم خیلی فشار رومه شبیه عروس مرده شدم