2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شیاف نمیشه استفاده کنی؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

منم درگیرشم گلم چندساله متاسفانه 

دائما حالت تهوع دارم 

شما چهل روز خاکشیر رو با اب جوشیده کمی سرده شده که قابل خوردن باشه و یک قاشق عسل یکم ابلیمو قاطی کن هرروز صبح ناشتا بخور چهل روز تمام

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

طناب زدن خیلی موثره

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

زرد آلوی خشک تو آب‌جوش خیس کن روزی یکی دو پیاله بخور هم خودش هم آبش

زرد آلوی تازه هم خوبه 

الو هم خوبه

قهوه هم من میخورم سریع میرم دسشویی 

اگ ایتا جواب نداد شربت ملین از داروخانه بگیر

دراز بکش و روغن زیتون بریز روی شکمت در جهت عقربه های ساعت شکمتو ماساژ بده، از دور نافت شروع کن دایره رو بزرگتر کن، انقد ماساژ بده که احساس دسشویی پیدا کنی

منم هروقت ۳،۴ روز دسشویی نمیرم همینکارو میکنم واقعا اثر داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

سلام یبوستی که بیشتر از 5 روز طول کشیده باید با مراجعه به پزشک درمان بشه . اینجا هم چنتا داروی بدون نسخه معرفی میکنم میتونین امتحان کنین ضرر نداره : قرص سیلاکس ، شربت منیزیم هیدروکساید ، ساشه منیزیم

البته اینا موقتی اند و نمیشه طولانی مدت ازشون استفاده کرد و باید رژیم و سبک زندگیتون اصلاح بشه

محقق و درمانگر کودک و نوجوان (کاردرمانگر)
2790
2778
2791
2779
2792