2789

اما درمان های خانگی هست که بری طب سنتی یا عطاری دانه های ریز سیاه هست که مشکل ات را فوری حل می کنه

اسم فارسیش اش یادم رفته ولی ترک ها میگن گوش اوزومو... یعنی انگور پرنده

IN MATH WE TRUST

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکمتو با روغن کرچک دورانی هی ماساژ بده تو نافتم بریز . کاهو بخور هی

این عالیه اسی

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
منم درگیرشم گلم چندساله متاسفانه دائما حالت تهوع دارم شما چهل روز خاکشیر رو با اب جوشیده کمی سرده شد ...

اره دقیقا 

منم دو سه قاشق مرباخوری خاکشیر خشک میریزم توی یه لیوان بزرگ، اب جوش میریزم درشو میزارم یکم دم بکشه بعد یه قاشق عسل میزنم و داغ داغ میخورم

اینم تاثیر داره

البته ادم باید تحرک هم داشته باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
این عالیه اسی

من یک ماه یبوست شدید داشتم دیگه ببخشید زخم شده بود خون میومد ازم از سرویس که می ومدم سر درد شدید می گرفتم این کار و که کردم درست شدم . برا زخمم ی مدت پماد هیدرو کورتیزون زدم درست نمی دونم چرا من ی ماه دهنم سرویس شد هر کار بگی کردم درست نمیشد🤦 ولی کرچک و کاهو خیلی جوابه

من یک ماه یبوست شدید داشتم دیگه ببخشید زخم شده بود خون میومد ازم از سرویس که می ومدم سر درد شدید می ...

عزیزم برای زخمت پماد رکتول بگیر، من دو سه تا پماد استفاده کردم واقعا خوب شدم

حتما هم فرنگی استفاده کن، ایرانی بدتر زخم میکنه

اب زیاد بخور که سفت نشه، این بدتر از همه ست

میگن باید مثل گل شل باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم برای زخمت پماد رکتول بگیر، من دو سه تا پماد استفاده کردم واقعا خوب شدمحتما هم فرنگی استفاده کن ...

نه درست شد زخمم با همون پماد میمردم انقدر سوزش داشتم خداروشکر درست شد نمی دونم چرا اونقدر شدید شده بود🤦

نه درست شد زخمم با همون پماد میمردم انقدر سوزش داشتم خداروشکر درست شد نمی دونم چرا اونقدر شدید شده ب ...

هیدرو کورتیزون گفتی عزیزم؟

پماد مقعدیشم هست؟

چون هیدرو کورتیزون برای پوسته

هیدرو کورتیزون گفتی عزیزم؟پماد مقعدیشم هست؟چون هیدرو کورتیزون برای پوسته

نمی دونم من همینو داشتم زدم شانسی خوب شدم ولی تو ی چیز دیگه بزن فک کنم دوستان گفتن . ولی این برای خارش و سوزش من خیلی خوب عمل کرد

نمی دونم من همینو داشتم زدم شانسی خوب شدم ولی تو ی چیز دیگه بزن فک کنم دوستان گفتن . ولی این برای خا ...

مرسی عزیزم

من چندروزه دارم اب ولرم با دو قاشق سرکه سیب دو قاشق ابلیمو قاطی میکنم

حس میکنم خیلی تاثیر داشته 

صبحا ناشتا میخورم

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)