چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
شما چهل روز خاکشیر رو با اب جوشیده کمی سرده شده که قابل خوردن باشه و یک قاشق عسل یکم ابلیمو قاطی کن هرروز صبح ناشتا بخور چهل روز تمام
#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود )در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود )در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
دراز بکش و روغن زیتون بریز روی شکمت در جهت عقربه های ساعت شکمتو ماساژ بده، از دور نافت شروع کن دایره رو بزرگتر کن، انقد ماساژ بده که احساس دسشویی پیدا کنی
منم هروقت ۳،۴ روز دسشویی نمیرم همینکارو میکنم واقعا اثر داره
اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
سلام یبوستی که بیشتر از 5 روز طول کشیده باید با مراجعه به پزشک درمان بشه . اینجا هم چنتا داروی بدون نسخه معرفی میکنم میتونین امتحان کنین ضرر نداره : قرص سیلاکس ، شربت منیزیم هیدروکساید ، ساشه منیزیم
البته اینا موقتی اند و نمیشه طولانی مدت ازشون استفاده کرد و باید رژیم و سبک زندگیتون اصلاح بشه