2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
من از کودکی تا به امروز با همه چیز ایران گذشته پیش میرفتم و تا ابد اهورا مزدا و گفتار نیک پندار نیک ...

درود بر شما

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

اصل و تمام ادیان برای رعایت انسانیت و حقوق دیگران اومد

اما متاسفانه تعصب و ناآگاهی  اسطوره ساخت مقدسات ساخت و اصل ماجرا فراموش شد

و جنگ بین ادیان و افکار همش گواه این ک انسان اصل خودش ک خداوند فراموش کرده و یادش نیست تمام ادیان ابزار ن هدف

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شما پیامبری از من میپرسی؟اگر میل دارید اطلاعات درست داشته باشید برید مطالعه کنید

آخه شما گفتین زرتشتیان یکتاپرست هستن.. یکتا یعنی خدای تنها، ولی از اونطرف میگن اهریمن هم کنار خدا از اول بوده، پس اون هم میشه خدا.. درنتیجه یکتاپرست نیستن،، دوتاخدا میپرستن، خدای خوب، خدای بد(دیدی پیامبر م) 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خب ممکنه تو اون مسجد هر اتفاقی بیوفته بعد نوشته شه پای مسئولش

مسجد متولی داره عزیزم‌. زنونه جداس مردونه جداس. یعنی کنترلش انقد سخته؟ یعنی نمیشه از اینهمه مسجد و فضاش یه گوشه رو اختصاص بدن به زنهای بی سرپناه؟ انقد سخته یعنی؟

چند روزپیش صبح زود رفتم آزمایشگاه. روبروی آزمایشگاهه یه فرورفتگی کوچیکی هست نزدیک خیابونه، یه خانم جوان شب اونجا خوابیده بود گویا. داشت وسایلشو جمع میکرد که صبح شده بود. چطور همون آدم وقتی یه دونه نون هم میخره باید مالیات بده اما یه جای خواب نمیتونن براش جور کنن؟! 

آخه شما گفتین زرتشتیان یکتاپرست هستن.. یکتا یعنی خدای تنها، ولی از اونطرف میگن اهریمن هم کنار خدا از ...

عرض کردم شما در مورد زرتشت و آیین زرتشتی مطالعه کنید 

بعد ازش نقل قول کنید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آخه شما گفتین زرتشتیان یکتاپرست هستن.. یکتا یعنی خدای تنها، ولی از اونطرف میگن اهریمن هم کنار خدا از ...

این حرف و از کجا در اوردی؟ 

عزیزم اطلاعات نداری برو تحقیق کن

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

ببین میگن در دنیا خیر شر وجود داشته ک جدای وحدانیت خداوند اهورامزدا یا هر چیزی ک اسمش گذاشتن

اهریمن و اهورا مزداالان در دین اسلام شیطان و کی خلق کرده خب خدا دیگه

زرتشتیان نمیگن اهریمن،، مخلوق اهورامزدا س.. میگن از اول بوده، پس مخلوق نیست، پس خالق هست، خالق بدی

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
عزیزم گرمخونه رو با مسجد اشتباه گرفتی گویامسجد محل فرهنگی تربیتی ه

غرهنگی تربیتی رو برام معنی کن لطفن. ممنونم

فرهنگ یعنی مردمم گرسنه نباشن و جای خواب داشته باشن. اینهمه فضای خالی.

تربیت یعنی به مردمم یاد بدم خدا انقد مهربونه که خونه ش امنه براتون.

شما دیگه زیادی سیری. ایشالا همیشه همینقدر بی غم و فارق باشی

ک همون اهریمن شاید اسم داره یا اسطوره های یونان اسم‌های متفاوت داره و در چین اسم دیگه و در مایا ها اسم دیگه اما تماما ریشه یکی

زرتشتیان نمیگن اهریمن،، مخلوق اهورامزدا س.. میگن از اول بوده، پس مخلوق نیست، پس خالق هست، خالق بدی

برو تحقیق کن این حرفا رو از کجا میارید 

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

مسجد متولی داره عزیزم‌. زنونه جداس مردونه جداس. یعنی کنترلش انقد سخته؟ یعنی نمیشه از اینهمه مسجد و ف ...

اون جای خواب جور کردن ربط به مسجد نداره جای دیگ باید به فکر اینجور افراد باشه

بعد هم بعضی وقتا که برف میاد و... در مساجد باز میشه برای مسافران بین راهی

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️