2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
شما تو هر بحثی با بقیه اینطور صحبت میکنید صبح هم تو ی تاپیک نطراتتونو دیدم مدام میکفتید نمیفهمید مط ...

شما تو هر تاپیکی میری پستی که هیییچ ربطی بهت نداره رو ریپ میزنی و حرف چرت میزنی؟

سرت تو کار خودت باشه فضولی پیامای دیگرانو نکن،اوکی؟

شما تو هر بحثی با بقیه اینطور صحبت میکنید صبح هم تو ی تاپیک نطراتتونو دیدم مدام میکفتید نمیفهمید مط ...

اونجات هم حتما حرف پرت زدی که همچین جوابی گرفتی یا شایدم مثل الان فضولی کردی تو نظرات دیگران

وگرنه کسی نه شما رو میشناسه نه کاری بهت داره.بفرما به بقیه نطرات برس.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم این چه حسی اومده تو وجودم من از بچگی تاریخ و دوست دارم(البته تاریخ ایران) شاید اون تاثیر گذا ...

خوشوقتم منم تاریخ دوست دارم نه تنها ایران بلکه کل دنیا اعطالاعات زیادی توی درس تاریخ دارم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

بله ولی دین آبا و اجدادمون بوده . خدا چندین بار در مورد اینکه دنباله رو گذشتگان نباشید و با آگاهی ان ...

عزیزم مهم نیست دینت چی باشه از چه کشوری باشی مهم اینه انسانیت داشته باشی  از خود گذشته باشی به فکر منافع خودت نباشی ما مسلمون های زیادی رو داریگ که فقط اسمشون مسلمونه همه ی دین ها خوب و بد دارن درست دین اسلام کامله خوب دلیل نمیشه آدم دین های دیگه بد باشن 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘