2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
من خودم کتاب خدمات متقابل ایران و اسلام شهید مطهری و خوندم کتاب تاریخ تمدن ایران

منم خوندم ایناو عزیزم  

چرندیات شما مال این کتابا نی

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

استارتر واقعانیتت چیه همچین تاپیکی جنجالی زدی...فقط توهین میشه ب ی سری اشخاص ومذاهب..مزدم مافرهنگ اخترام گذاشتن ب مذاهبو ندارن 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر واقعانیتت چیه همچین تاپیکی جنجالی زدی...فقط توهین میشه ب ی سری اشخاص ومذاهب..مزدم مافرهنگ اخ ...

فقط میخواستم اون موضوع بدونم گرفتند گند زدند به تاپیک

هر چی چرند و چرت و پرتی بود به زرتشتیان گفتند

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

شما کارت همینه فقطبگردی دنبال اینکه ریپلای کنی و یه حرف چرت و پرت بزنی و مثلا بخوای دینو زیر سوال بب ...

پستت شرح حال خودت بود 

خیلی دلت میخواد ادیان دیگه رو زیر سوال ببری ولی اعتقاد خودت رو ضایع می‌کنی 

چرت و پرت رو تو از روی فشار پشت سر زرتشتی ها گفتی که خوشبختانه جز امثال خودت کسی باور نکرد

به سلامت

اون جای خواب جور کردن ربط به مسجد نداره جای دیگ باید به فکر اینجور افراد باشهبعد هم بعضی وقتا که برف ...

اینجور افراد که میگی فرق چندانی با ما ندارن. چه بسا برای خدا عزیزتر باشن.

پس چی به مسجد ربط داره؟!! مسجد مال خدا و بنده هاشه و با پول بیت المال ساخته شده. من و تو همونقدر ازش سهم داریم که اینجور افراد سهم دارن. همه در پیشگاه خدا یکسانیم مگر به اعمال نیک

چرا اشتباه؟!

چچن اشتباهه هی فقط دارید دروغ و میگید شما مسلمونی برو از تاپیک بیرون خب، 

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

دقیقا ایرانی ها فرهنگ رو یاد عرب ها دادن

می دونی اولین تمدن کدوم کشور بوده عزیزم؟

ایران یاد داده؟

لابدم الانم ایران یاد داده.

که انقد کشورای عربی دارن پیشرفت میکنن بعد خودمون بدبخت بیچاره ایم 

پستت شرح حال خودت بود خیلی دلت میخواد ادیان دیگه رو زیر سوال ببری ولی اعتقاد خودت رو ضایع می‌کنی چرت ...

@niniyar_2  

این کاربر داخل هر تاپیکی مستقیما میان پستهای بنده رو ریپلای میکنن و شروع به توهین و بی ادبی میکنند،در حالیکه من صحبتم با استارتر بود و کاملا هم مودبانه

الان هم ملاحظه کنید بی دلیل منو ریپلای کردن و هرچقدر هم میگم حرفت درسته بازم ریپ میزنه و یه توهین دیگه میکنه.لطفا بهش رسیدگی کنیید.

می دونی اولین تمدن کدوم کشور بوده عزیزم؟ایران یاد داده؟لابدم الانم ایران یاد داده.که انقد کشورای عرب ...

بله ما آیندمون گذشتمونه برو راجب ایران گذشته تحقیق کن ببین اگر اون موقع اون انسان ها بودند چقدر خوشبخت بودیم

چچن اشتباهه هی فقط دارید دروغ و میگید شما مسلمونی برو از تاپیک بیرون خب،

این الآن جواب اشکال م بود؟! 

من نه توهین کردم، نه دروغ گفتم.. 

اگه جواب نداری، بگو ندارم، اوکی؟!!! 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
فقط اسلامه خیلی به زنا اهمیت میده وزنا توش ازادن

سوال استارتر چی بود؟؟

درباره اسلام بود آیا؟؟

من طبق سوال استارتر بهش جواب دادم و کاری ندارم دین اسلام چی هست یا چه کار میکنه،چون بحث درحال حاضر درمورد اسلام نیست.ای کاش بفهمی اینو.

بله ما آیندمون گذشتمونه برو راجب ایران گذشته تحقیق کن ببین اگر اون موقع اون انسان ها بودند چقدر خوشب ...

خوب بوده درست ولی چرا الان خوب نیست.و کشورای عربی الان پیشرفت کردن.

اگه خوندی اطلاعاتتو کامل کن.یه سری عقب موندگی ربط نده به یه سری چیزا.چون اون عقب مونده هایی گه فک میکنی ایران بش فرهنگ داده الان داره با اروپاییا رقابت میکنه.

درضمن اول تمدن برا مصر هست.و در ایراان تمدن در شوش بود اولین .

میدونی شوشیا تو ایران عرب زبانن اکثرا