2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست
افرین فاتحان از قرن سوم تا الان مسلمانان بودن تو ایران چون انقد کامل بود که کم کم ادیان دیگه رو از ب ...

تمام فاتحان خوش نام نیستن ک

ایران محل تاخت و تاز و ویرانی بود ک هر کی اومد در اون در فرهنگ اون ذوب شد

و یجورایی ایرانیها اونارو متمدن کردن و از وجود اونا بود ک اون حکومت ها تونستن حکومت کنن

اسم کتاب مشهوری ک در این رابطه است فراموش کردم بگم بخونید

اما درست تاریخ رو کسایی می‌نويسن ک میخوان بیشتر وجه داشته باشن

اما خوب حافظه ی مردم ی تاریخ دیگه رو ثبت میکنه

مغول موند و مسلمون شد نمونه اش مسجد گوهر شاد همسر شاهرخ پسر ایمور

مغول کل ایران را فتح نکرد 

مغول نموند خواهرم چرا بزور میخوای حرفتو بقبولونی

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمام فاتحان خوش نام نیستن کایران محل تاخت و تاز و ویرانی بود ک هر کی اومد در اون در فرهنگ اون ذوب شد ...

دقیقا ایرانی ها فرهنگ رو یاد عرب ها دادن

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

شما گفتین از ادیان دیگه هم اطلاع دارین،، الان این حرفم طبق آئین زرتشتي اشتباه بود؟!

بله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همش دروغه از اول یکتا پرست بودند

دروغ نیست برا چی دروغ باشه؟؟خب خودت برو بخون،جاهایی اهریمن در کنار اهورامزداس،اهریمن خدای بدی و اهورا مزدا خدای خوبی

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
چیزی که وجود داشته، يعنی نیاز به خالق نداشته، میشه واجب الوجود، یعنی خدا

برو تحقیق کن 

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

دروغ نیست برا چی دروغ باشه؟؟خب خودت برو بخون،جاهایی اهریمن در کنار اهورامزداس،اهریمن خدای بدی و اهور ...

منابعتون رو میشه معرفی کنین؟

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

مغول کل ایران را فتح نکرد مغول نموند خواهرم چرا بزور میخوای حرفتو بقبولونی

من نمیخام حرفمو بقبولونم شما اگه با فراغ بال میخای دینتو بشناسی بدون تعصب تحقیق کن

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
دروغ نیست برا چی دروغ باشه؟؟خب خودت برو بخون،جاهایی اهریمن در کنار اهورامزداس،اهریمن خدای بدی و اهور ...

اهریمن شیطانه در دین زرتشت

پسره همش حس میکنه بهتر از تو گیرش میاد ولی بعد با خودش میگه نه همین بهترینه برام بعد دوباره با خودش ...

جسارته 

ولی شما از اول تاپیک دارید از آیین زرتشت بد میگید 

میتونم بپرسم حس ششم کجای اسلامه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم