2777
2789
عنوان

زرتشتیان

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 189 پست

من نظر نمیدم ولی یادتون نره که تاریخ رو فاتحان نوشتن و خواهند نوشت...

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

من نظر نمیدم ولی یادتون نره که تاریخ رو فاتحان نوشتن و خواهند نوشت...

افرین فاتحان از قرن سوم تا الان مسلمانان بودن تو ایران چون انقد کامل بود که کم کم ادیان دیگه رو از بین برد و همه به این دین متمایل شدن

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غرهنگی تربیتی رو برام معنی کن لطفن. ممنونمفرهنگ یعنی مردمم گرسنه نباشن و جای خواب داشته باشن. اینهمه ...

وای من یچیزی هست ب خدا اگه بگم کافر میگن بهم همچی بهم میگن

ی مدتی در ی محلی بودیم از هرچی ..... بیزار شدم بیزار 

عرض کردم شما در مورد زرتشت و آیین زرتشتی مطالعه کنید بعد ازش نقل قول کنید

شما گفتین از ادیان دیگه هم اطلاع دارین،، الان این حرفم طبق آئین زرتشتي اشتباه بود؟! 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
نمیدونم این چه حسی اومده تو وجودم من از بچگی تاریخ و دوست دارم(البته تاریخ ایران) شاید اون تاثیر گذا ...

نه عزیزم همون زرتشتم اومده برا پیامبر آخر،تموم پیامبران گفتن آخرین دین کاملترین منتها حامیانشون راه خودشونو رفتن،ایرانیها با خواست خودشون اسلامی پذیرفتن اگر اجبار بود چرا در زمان حمله مغول به آیین اونا در نیومدن،و اینکه مسلمون شدن ایرانیها تدریجی بوده نه یک دفعه و اجباری

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
شما گفتین از ادیان دیگه هم اطلاع دارین،، الان این حرفم طبق آئین زرتشتي اشتباه بود؟!

کاملا اشنباه

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

بله عزیزم شغل بسیار بسیار عالی دارمترسم از این رابطه ام هستآیا با همین دوست پسرم ازدواج میکنم در آین ...

پسره همش حس میکنه بهتر از تو گیرش میاد ولی بعد با خودش میگه نه همین بهترینه برام بعد دوباره با خودش کلنجار میره

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

[QUOTE=350553444]نه عزیزم همون زرتشتم اومده برا پیامبر آخر،تموم پیامبران گفتن آخرین دین کاملترین منتها حامیانشون راه ...[/QUOTEاختیار واراده =تجاوز به زنها و به غلامی گرفتن مردها

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

نه عزیزم همون زرتشتم اومده برا پیامبر آخر،تموم پیامبران گفتن آخرین دین کاملترین منتها حامیانشون راه ...

مغول نتونست ایران و بگیره مغول نتونست بین مردم بمونه مغول اجبار نکرد

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

مغول نتونست ایران و بگیره مغول نتونست بین مردم بمونه مغول اجبار نکرد

مغول موند و مسلمون شد نمونه اش مسجد گوهر شاد همسر شاهرخ پسر ایمور

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
چرا یک جاهایی زرتشت به ثنویت یعنی دو خدایی اعتقاد داره

همش دروغه 

از اول یکتا پرست بودند 

ببین میگن در دنیا خیر شر وجود داشته ک جدای وحدانیت خداوند اهورامزدا یا هر چیزی ک اسمش گذاشتن

چیزی که وجود داشته، يعنی نیاز به خالق نداشته، میشه واجب الوجود، یعنی خدا

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌