2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته...

328 بازدید | 17 پست

بعد چند سال باردار شدم امروز به مامانم خبر دادم زد تو ذوقم حتی نگفت مبارک باشه فقط گفت مواظب خودت باش 

به ادمهای غریبه میگم اشکشون از شادی میریزه و کلی ذوق میکنن ولی خانواده خودم هیچی 

این به کنار باید تو بارداری هر روز امپول بزنم تا نینیم بمونه دستم تنگه مردم دارن پول امپول ها رو برام جمع میکنن به امید اینکه نینیم بمونه اونوقت مادر من بهم میگه زندگی سختی داره تحمل کن.

یکی نیست بگه مهر مادریت کجا رفته چون تو شهر دور دارم زندگی میکنم باید همه چی رو فراموش کنی 

بهم بگید چکار کنم حتی به شوهرمم نگفتم که یه موقع بعد نزنه تو سرم 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله جنینت میمونه منم باید وقتی باردار شدم امپول بزنم هرروز. عزیزم حتما مادرت از یه چیزی نتراحت بوده اینطوری باهات صحبت کرده به دل نگیر .میدونی شاید زیادی خوشحالی نکرده زبونم لال زبونم لال اگه اتفاقی افتاد ناراحت نشی مطمن باش وقتی بدنیا بیاد اولین نفر اون هستش که بهت تبریک میگه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
بیخیال لابد الان خودشون از چیزی ناراحت بودن حال حرف زدن با شما رو نداشتن.حساس نشو.نی نی نازتم انشالل ...

مرسی گلم 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم

هیچوقت یه مادر بد بچشو نمیخواد.از کجا میدونی چه شبهایی رو که به خاطر غم و مشکل شما تا صبح گریه نکرده؟مادرا واقعا بزرگترین نعمتن.انشالا مادربشی و بفهمی بچت پاره ی تنته.و مشکلش مشکل خودته.وهمیشه سلامتیشو میخوایی.به نظرم حالا که داری مادر میشی به مادرت بیشتر محبت کن

عاشق نامم میشوم وقتی صدایم میزنی
تبریک میگم انشالا بسلامتی  جوش نزن غصه نخور حیفه بچت اسیب نبینه ارزش نداره..شاید رفته توشک بند ...

ممنون عزیزم انشاالله شما هم زود فارغ بشید و نی نی خوشکلتون رو بغل بگیرید.

ولی بعید میدونم تو شک رفته باشه چون تا نیم ساعت تو واتساپ انلاین موند پیام دادم دیگه باز نکرد یعنی براش اهمیتی نداشت اخرش هم که باز کرد همه رو بی جواب گذاشت و رفت 

هیچوقت یه مادر بد بچشو نمیخواد.از کجا میدونی چه شبهایی رو که به خاطر غم و مشکل شما تا صبح گریه نکرده ...

عزیز دلم خونه بخدا دارم مینویسم و اشکم میریزه کم محبت نکردم بهشون ولی ٧ ساله ازدواج کردم یکبار هم بهم سر نزدن میگن راهت دوره ولی خبرش رو میشنوم باماشین برای تفریح جاهای دورتر رفتن   

هر کی منو تو این شهر میبینه میگن خیلی گناه داری کس و کاری نداری چون یکبار هم ندیدن خانواده ام بهم سر بزنن

عزیز دلم خونه بخدا دارم مینویسم و اشکم میریزه کم محبت نکردم بهشون ولی ٧ ساله ازدواج کردم یکبار هم به ...

عیبی نداره عزیزم.الان شرایطتت حساسه داری مادر میشی و استرس برات سمه.مهم اینه خدارو داری.هروقت دلت شکست به خودش پناه ببر.باهمسرت خوش باش و خوش بگذرون.بچتم که انشالا بیاد میشه همدمت.خودت میگی باید مراقبت کنی تامادر بشی پس مراقب باش.الان باید به روزای خوشت فک کنی عزیزم

عاشق نامم میشوم وقتی صدایم میزنی
عزیز دلم خونه بخدا دارم مینویسم و اشکم میریزه کم محبت نکردم بهشون ولی ٧ ساله ازدواج کردم یکبار هم به ...

وای خیلییی ناراحت شدم‌ایشالله خدا یه بچه بهت بده انقدر خوب باشه نیاز به هیچ فک و فامیلی نداشته باشی😑

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......
از پرورشگاه اوردنت😒

نمیدونم شاید.

ولی بخاطر ازدواجم ناراضی بودن هنوز هم بعد ٧ سال نتونستن فراموش کنن متاسفانه