2777
2789
عنوان

کنکور

40 بازدید | 12 پست

بچه ها من دیر فهمیدم که میخوتم رشتمو عوض کنم به تجربی هدف پزشکیه بنظرتون صدمو تو این چندماه بزارم برای کنکور سراسری یا برای نهایی بخونم و صدمو برای سال بعد بزارم

پشت کنکوری باشم خیلی بده؟ولی تصمیمم جدیه

اینکه میگن تلاش کن میشه بنظرتون امکان داره و رشتم کلا چیز دیگه بود یا رشته خودمو کنکور بدم ؟یا نهایی تجربیو بخونم ؟

ریاضی ای؟

بیشتر مباحث مشترکن ولی زیست رو باید بخونی

شاید اگه ریاضی ت قوی باشه و بالا بزنی قبول شی

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو نهایی تجربی امسال تمرکز کنم بنظرت؟یا کنکور رشته خودمو بدم بدبختی اینه وسط خوندن کنکور رشته خودم ف ...

از مشاورا کمک بگیر از الان

اگ هنر بودی یکم عقبی

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))

نه کلا هنرستانم

قطعا سال بعد

درسای تجربی سنگینن

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

از مشاورا کمک بگیر از الاناگ هنر بودی یکم عقبی

با چندنفرشون صخبت کردم بصورت فشرده میگن:)))

خیلی بدشد که یهو فهمیدم از طرفی هم میگم باز زوده که فهمیدم میترسم رشتمو ادامه بدم بعد ها پشیمون شم خیلیارو دیدم ۳۰سالکی به بعد پشیمون شدن...

پس سعی میکنم نهاییارو امتحان بدم کنکور رو هم ازنایشی برم ولی صدمو برای سال بعد بزارم

نهایی ها هم بعید می دونم بتونی

چون هنرستان بودی و پیش زمینه ای از دروس نداری