2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 17 پست

عزیزم شاید مادرت ازین ناراحت شدن که چرا تو این شرایط گذاشتی حامله بشی....طبق گفته خودتون دارن برا آمپولاتون پول جمع میکنن....خب مادرت دلش برات میسوزه پیش خودش میگه یه مشکل به مشکلاتش اضافه شد....ولی انقدررررررر این بچه با خودش خوبی و برکت میاره که خدا می‌دونه....پس الان غصه نخور که رو این طفلی هم اثر بذاره....البته که ما بجای مامانت نیستیم پس نمیشه یکطرفه رفت پای قضاوت

هر چه دلم خواست نه آن میشود.....هر چه خدا خواست همان میشود
عزیزم شاید مادرت ازین ناراحت شدن که چرا تو این شرایط گذاشتی حامله بشی....طبق گفته خودتون دارن برا آم ...

اصلا از هیچی خبر نداره حتی نگفتم برا دارو هام پول نیاز دارم از زندگیم هیچ خبری نداره حتی نمیدونه شوهرم چکاره است یا چی دارم تو خونه چی ندارم   تا حالا هم نشده بپرسه اصلا زندگیت چطوره 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر بی خیالی ازشون نسبت به خودم دیدم که دوست ندارم برم دیدنشون ٣ سال داره میشه نرفتم خونشون یکبار نشده به دروغ بگه دلم برات تنگ شده اصلا این کلمه رو هم نمیخوام حداقل بگه نمیخوای سری بزنی بهمون 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم