2777
2789

سلام مدت زمانش مهمه یا نه و اینکه چقدر میتونی به خودت سخت بگیری؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میشه به منم بگید 🥲❤️ تازه عروسم و تپل ! فامیل شوهرم تاحالا منو ندیدن بعد از صفر عروسی دارن ... دلم میخواد یه هفت هشت کیلو کنم ... میشه بهم بگبد چیکارکنم زود کم کنم

هرچی زودتربهتر

درحدمتوسط میتونم نخورم 

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

سلام عزیزم میشه به منم بگید 🥲❤️ تازه عروسم و تپل ! فامیل شوهرم تاحالا منو ندیدن بعد از صفر عروسی دا ...

دختر تا ربیع الاول اگه بخوای هشت کیلو لاغری کنی با سلامتیت خداحافظی کن من هرماه به زور یک کیلو کم میکردم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
سلام عزیزم میشه به منم بگید 🥲❤️ تازه عروسم و تپل ! فامیل شوهرم تاحالا منو ندیدن بعد از صفر عروسی دا ...

سلام عزیزم رژیمم سخته یه کم ولی خودم تو ۴۰ روز از لباس ابی رسیدم به مشکیه بدون ورزش اگر بتونی همراهش ورزش کنی سوخت و سازت چند برابر میشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
هرچی زودتربهتردرحدمتوسط میتونم نخورم

رژیمم نخوردن نیست اتفافا تا میتونی بخور ولی فقط میوه و سبزیجات اوکی هستی؟ برات توضیح بدم

سلام عزیزم رژیمم سخته یه کم ولی خودم تو ۴۰ روز از لباس ابی رسیدم به مشکیه بدون ورزش اگر بتونی همراهش ...

هزارماشالله عزیزدلم عااااااالی شدین ... قشنگم ورزش دارم تقریبا هرروز غیر از ۵شنبه جمعه ها ... رژیمم کمخوری ولی شما لطف میکنین بفرمایید شما رژیمتون چجوریه

میشه بگی چجوری؟ آخه من 80 به بالا ام ودارم افسرده میشم

ورزش وکیوم شکم که از اول رژیمم داشتم.

باقیشم خام گیاهخواری که ۴۰ روزه

مجاز: میوه.سبزیجات و صیفی جان همه خام.اجیل بو نداده.‌کنجد و روغن زیتون و ابلیمو طبیعی.خرما و عسل.محدودیت خوردن اصلا نداری

غیر مجاز:لبنیات.گوشت.تخم مرغ.قند و شکر.سرکه و ترشی و هرچیزی که بهش حرارت رسیده باشه.حتی چایی و دمنوش

بدن سبکش عوض میشه و اگر خواستی برگردی به خورد و خوراکه قبلیت باید یواش یواش انجام بدی مثلا روز اول اب جوش به علاوه رژیمت روز دوم ابجوش و یکی دو قاشق برنج به علاوه رژیمت تا ۵ روزوگرنه بدنت شوک میشه و اسیب جدی میزنی به خودت

تو دو تاپیک قبلمم توضیح دادم

هزارماشالله عزیزدلم عااااااالی شدین ... قشنگم ورزش دارم تقریبا هرروز غیر از ۵شنبه جمعه ها ... رژیمم ...

ممنون عزیزم بالا گفتم سوال داشتی بپرش