2777
2789
ماشاالله به ارادت

ممنون گلم یه هفته بعد از ۴۰ روز استراحتم دوباره شروع کنم ان شاالله

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیمم نخوردن نیست اتفافا تا میتونی بخور ولی فقط میوه و سبزیجات اوکی هستی؟ برات توضیح بدم

اره عزیزم بگو

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

وای سخت نیست؟🤭

خیلی سخته😂ولی هم سم زدایی میشه بدنت هم زود لاغر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ورزش وکیوم شکم که از اول رژیمم داشتم.باقیشم خام گیاهخواری که ۴۰ روزهمجاز: میوه.سبزیجات و صیفی جان هم ...

من خالم این رژیمو گرفت داغون شد موهاش ریخت معدش سوراخ شد خون بالا میاورد خلاصه ارزش نداشت اون که نمیتونست تا اخر عمرش سبزیجات بخوره تا شروع کرد به برنج اینا خوردن وزنش برگشت کمم میخورد بنده خدا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

رفتم تاپیکت را دیدم خیلی سخته

خیلی😂

اره عزیزم بگو

ورزش وکیوم شکم که از اول رژیمم داشتم.
باقیشم خام گیاهخواری که ۴۰ روزه
مجاز: میوه.سبزیجات و صیفی جان همه خام.اجیل بو نداده.‌کنجد و روغن زیتون و ابلیمو طبیعی.خرما و عسل.محدودیت خوردن اصلا نداری
غیر مجاز:لبنیات.گوشت.تخم مرغ.قند و شکر.سرکه و ترشی و هرچیزی که بهش حرارت رسیده باشه.حتی چایی و دمنوش
بدن سبکش عوض میشه و اگر خواستی برگردی به خورد و خوراکه قبلیت باید یواش یواش انجام بدی مثلا روز اول اب جوش به علاوه رژیمت روز دوم ابجوش و یکی دو قاشق برنج به علاوه رژیمت تا ۵ روزوگرنه بدنت شوک میشه و اسیب جدی میزنی به خودت

دو تاپیک قبلمم راجع به رژیممه

خیلی سخته😂ولی هم سم زدایی میشه بدنت هم زود لاغر

من میدونم نمیتونم😂البته دارم سعی میکنن کم بخورم،تازه شروع کردم ورزشو،ولی اینکه گوشت و لبنیات و این چیزا نخورم نمیتونم،🤣

موفق باشید و ثابت قدم😍

صورتت لاغر نشد؟من یک کیلو کم کنم صورتم می‌ریزه چیکار کنم؟

تو این رژیم پوستت ترو تازه میشه صورتمم و گردنمم لاغر شد ولی متناسب با بدنم حتی غبغبم رفت و فکم زاویه دار شد

خوبه فقط پوستت شل و ترک نشد؟

مکمل میخوردم گلم ویتامین ای حتما باید بخوری اگرم بتونی ورزش کنی عالی میشه

مکمل میخوردم گلم ویتامین ای حتما باید بخوری اگرم بتونی ورزش کنی عالی میشه

سلام عزیزم راجع به ف.ال می‌خواستم ازت سوال کنم 

چجوری هستش ؟ آینده رو پیش‌بینی می‌کنی؟ هزینه چقدره 

دنیا به کام دیویدشونه...