2777
2789
من خالم این رژیمو گرفت داغون شد موهاش ریخت معدش سوراخ شد خون بالا میاورد خلاصه ارزش نداشت اون که نمی ...

فقط تا ۴۰ روزه عزیزم رژیم نه بیشتر بعدش باید مراعات کنی اجیل مثل گردو و پسته و بادوم باید بخوری

خرما منبع ویتامین ب

عسل

اینارو بخوری ریزش مو و اینا نداری.من سومین باره میکیرم این رژیمو و تا به حال نه خودم نه کسانی که گرفتن نداشتن این مشکل رو .صد درصد خالتون کوتاهی میکردن تو رعایت کاملش.هیچوقتم معدت گرسنه نیست بخواد سوراخ بشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
فقط تا ۴۰ روزه عزیزم رژیم نه بیشتر بعدش باید مراعات کنی اجیل مثل گردو و پسته و بادوم باید بخوریخرما ...

پرخوری  و چاقی عواقب داره

نقرس

چربی و دیابت

زخم معده

کبد چرب 

اعتماد به نفس پایین

و...

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تا ۴۰ روزه عزیزم رژیم نه بیشتر بعدش باید مراعات کنی اجیل مثل گردو و پسته و بادوم باید بخوریخرما ...

والا من جزییات رو نمیدونم چیکار کرده بود فقط یادمه سبزیجات میخورد فقط 😂😂

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من میدونم نمیتونم😂البته دارم سعی میکنن کم بخورم،تازه شروع کردم ورزشو،ولی اینکه گوشت و لبنیات و این ...

😍😘😘😘ممنون عزیزم ان شاالله عالی بشی

سلام عزیزم راجع به ف.ال می‌خواستم ازت سوال کنم چجوری هستش ؟ آینده رو پیش‌بینی می‌کنی؟ هزینه چقدره

سلام گلم درخواست میدی توضیح بدم؟

والا من جزییات رو نمیدونم چیکار کرده بود فقط یادمه سبزیجات میخورد فقط 😂😂

رژیمم تقریبا هفته ای ۲ تومن هزینش بود بیشتر بود که کمتر نه.امکان نداره عسل بخوری زخم معده بگیری یا خرما  و گردو ریزش مو.خوده عسل تو طب سنتی درمان معده درد و زخم معده است حتما کوتاهی کردن شک نکن😉

ورزش وکیوم شکم که از اول رژیمم داشتم.باقیشم خام گیاهخواری که ۴۰ روزهمجاز: میوه.سبزیجات و صیفی جان هم ...

وای قشنگم این وکیوم شکمو خیلیییییی شنیدم .. شما از یوتوبی جایی یاد گرفتید ؟ چقدر انجام میدین ؟ هرروز چه مدت و چندبار ...و اینکه عزیزم وکیوم واقعا اثر داره؟ من شکمم بزرگه .. و اینکه ببخشید سوالام زیاده ...درسته صبح ناشتا انجام بدیم بهتره؟

وای قشنگم این وکیوم شکمو خیلیییییی شنیدم .. شما از یوتوبی جایی یاد گرفتید ؟ چقدر انجام میدین ؟ هرروز ...

سلام گلم سوال داری بپرس خوشحال میشم کمکت کنم.مربی من دوست همسرمن سنشون بالاس ولی همچنان بدنشون رو فرم و مربی هستن ایشون یادم دادن.تا میتونی انجام بده هرزمان همیشه

کلیپ ببینی با فیلم بهتر یاد میگیری تا توضیحاتم تو ندشتار ممکنه خوب متوجه نشی ت  اینستا یوتیوب.خوده گوگل هست سرچ بزنی