2777
2789

میگن آدم عاقل از تجربه هاش درس میگیره...

ولی آدم باهوش از تجربه های دیگران...

طولانیه حرفام، ولی شاید آرومتون کنه 😌

بزرگ ترین درسی که دنیا به من یاد داد ، اعتماد نکردنه.😐

از من به شما نصیحت⚠️

به هیچکس اعتماد نکنید.🚫

واسه هیچکس بغض نکنید ...

هیچکس لیاقت اشکاتون رو نداره ...

بدونید تنها کسی که اول و آخر ضربه میخوره خود شمایید 👊🏻

راز دلتون رو ، بزارید همونجا بمونه 🥲

اگه به کسی بگید ، دیگه اسمش راز نیست...

یه بحث عمومیه 😑

اگه دشمناتو بشناسی ، نصف آدمای اطرافتو از دست میدی 🖤

بد دردیه نمک نشناسی...😖

هیچکس شما رو به اندازه ی خودتون دوستون نداره🥀

اینو خواهرانه دارم بهتون میگم...🥺

با تک تک سلول های بدنم ، با کل جسم و روح خودم ، حسش کردم...💔

همیشه بدترین ضربه های عمرتون رو از بهترین آدمای زندگیتون می‌خورید 😈

چشماتون رو باز کنید😲          بیخیال نباشید🤐

سعی کنید همیشه یه قدم از بقیه جلوتر باشید🧐

احترام به همه 😏 اعتماد به هیچکس 😒

یادتون نره! خوش بگذرونید با بقیه، اینو نمیگم که با همه سرد بشید.فقط حواستون جمع باشه.

گول ظاهر مردمو نخورید. 💌 🎭

و بدونید ما خدایی اون بالا داریم که قدرتی داره به نام        ( کارما )          💥💥💥💥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پذیرش 

بتونم بپذیرم، اتفاقای تلخ زندگیمو بپذیرم، تموم شدنارو بپذیرم، خودمو بپذیرم

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

واسه مشکلاتی که واسه تون پیش اومده متاسفم 

اما خب بی اعتماد بودن به همه کس هم اوج فاجعه ست 

دنیای آدم به مرور تاریک تاریک میشه 

نه اعتماد کامل به هرکس نه بی اعتماد بی اعتماد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

پذیرش بتونم بپذیرم، اتفاقای تلخ زندگیمو بپذیرم، تموم شدنارو بپذیرم، خودمو بپذیرم

درسی میشه تا جلوی اشتباهات آینده رو بگیریم تا مجبور نباشیم اینجوری بپذیریم 🥲

اینو فهمیدم که پاک ترین آدم و خوبترین آدم هم میتونه کثیف ترین باشه و خودشو پشت اون شخصیت اولش قایم ک ...

همه ما یک شخصیت تاریک داریم یک شخصیت لطیف 

اما متاسفانه خیلی ها اون شخصیت تاریک خودشون انکار می کنند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من عاقل بودم .و خودم تجربه کردم 

*من نتیجه گرفتم ب هیشکی جز خانوادم اعتماد نکنم 

*وابستگی ب جنس مخالف حتا اگ طرف بهترین پسر خاور میانه باشه یه اشتباه محضه

*وقتی با یه پسر رفتی تو رابطه ،،۲۴ ساعت برا اون وقت نزار،برا خودتم وقت بزار ،ینی بیشتر برا خودت 😐

*ب قلب پسرا اعتماد نکن ، شاید واقعا دوست داشته باشه ولی میتونه فردا بذارتت کنار راااحت مث آب خوردن 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..