2777
2789
عنوان

بزرگ ترین درسی که تو زندگیتون گرفتید چیه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا این رو خوب زدید به هدف.... چند وقت پیش یکی از دوستانم از من ناراحت شده بود که چرا هدف نهاییم ...

جدا از این ، حسودی هم در کار هست. که میتونه با یه حس کوچیک شروع بشه و با به اتفاق وحشتناک تموم بشه...

منم خودم تجربه کردم همه رو...

از وقتی وارد دهه ی سی زندگیم شدم دیدم به زندگی خیییلی تغییر کرده از هیجانات قبلنم کم شده پخته تر و سنجیده تر عمل میکنم همش هم بخاطر تجربه های شخصی خودم بوده و زخم هایی که از آدما خوردم خودم به این نتیجه رسیدم و درس گرفتم ازش ...دیگه برام حرف مردم نگاهشون قضاوتشون مهم نیست .‌..اینکه باهمه صمیمی نشم ...سریع اعتماد نکنم ....

یاد خدا آرام بخش دلهاست
منم خودم تجربه کردم همه رو...از وقتی وارد دهه ی سی زندگیم شدم دیدم به زندگی خیییلی تغییر کرده از هیج ...

این حرفایی که می‌زنید درست، ولی اونقدرم نباید بی خیال باشید ، چون ما با همین‌مردم زندگی می‌کنیم و اگر دست از پا خطا کنیم ،همین مردم می تونن زندگی مارو بدتر کنن

جدا از این ، حسودی هم در کار هست. که میتونه با یه حس کوچیک شروع بشه و با به اتفاق وحشتناک تموم بشه.. ...

دقیقااا آره برای منم درس عبرت شد و از موقعی که بهترین کاری دنبالش بودم( توی توانبخشی) از دست دادم شدم یک آدم تودار، همه امیدم بعد از شکست عشقی کاری بود که داشت به نتیجه می رسید... 

البته فعلا توی ابراز احساسات فعالم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

این حرفایی که می‌زنید درست، ولی اونقدرم نباید بی خیال باشید ، چون ما با همین‌مردم زندگی می‌کنیم و اگ ...

مثلا چجوری بدتر کنن؟ کار درست من ممکنه از دید یه نفر دیگه اشتباه باشه ...چرا من باید خودم رو تغییر بدم بخاطر دیگران...هرکس قانون زندگی خودش رو داره و میتونه هرجور که میخواد زندگی کنه

یاد خدا آرام بخش دلهاست
دقیقااا آره برای منم درس عبرت شد و از موقعی که بهترین کاری دنبالش بودم( توی توانبخشی) از دست دادم شد ...

امید وار باش. نا امیدی انرژی های منفی رو جذب میکنه. آگاه باش

مثلا چجوری بدتر کنن؟ کار درست من ممکنه از دید یه نفر دیگه اشتباه باشه ...چرا من باید خودم رو تغییر ب ...

من نگفتم تو خودت رو تغییر بده . دارم میگم قوانین و اصول اخلاقی رو رعایت کن. مثلا من واست یه مثال بزنم :

فکر کن یه نفر پشت چراغ قرمز مونده، بعد حوصله اش هم سر رفته و میگه چرا من باید صبر کنم ، تازه پول بنزینم و وقتم تموم میشه !

واسه همین گاز میده و میره. حالا به نظرت این کارش درسته ؟ به فکر مردم نبوده که شاید اتفاقی واسشون بیافته یا تصادفی رخ بده ؟ یا اصلا همه مردم باید طرز فکرشون مثل این آدم باشه؟ 

این آقا این کاره بکنه هم جریمه‌میشه و هم به احتمال زیاد تصادف میکنه . یا جون خودشو از دست میده یا بایدخسارت بده و یا قاتل میشه.

و اول و آخر کی اینجا ضربه میخوره؟ خود اون شخص. پس کمی بهتره روشن فکر باشیم.