2777
2789
عنوان

بزرگ ترین درسی که تو زندگیتون گرفتید چیه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ما یک شخصیت تاریک داریم یک شخصیت لطیف اما متاسفانه خیلی ها اون شخصیت تاریک خودشون انکار می کنند

خیلی این برام سخت گذشت مخصوصا اینکه اون شخص مهمترین شخص زندگیت باشه و تو نمیدونستی

همه حرفاتوقبول دارم مخصوصا اعتمادمن اصلا تو هیچ موردی نمیتونم به کسی اعتماد کنماصلاولی کارما رونمیدو ...

کارما واقعا هس یعنی واقعااا هسسسی

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
واسه مشکلاتی که واسه تون پیش اومده متاسفم اما خب بی اعتماد بودن به همه کس هم اوج فاجعه ست دنیای آدم ...

منظورم از اعتماد نکردن ، نگفتن راز های بزرگ ، کارهای بزرگ ، هدف های بزرگ ، درد و دل های بزرگ هستش. وگرنه اینجوری آدم از تنهایی میمیره

همه حرفاتوقبول دارم مخصوصا اعتمادمن اصلا تو هیچ موردی نمیتونم به کسی اعتماد کنماصلاولی کارما رونمیدو ...

عزیز دلم. 

اگر کسی به تو ظلم کرده، یعنی دشمنت بوده.

حالا اگه دشمنت به مشکل بر بخوره یا تاوانشو پس بده ، آیا میاد به تو میگه؟میگه که پیشت کوچیک بشه؟

امیدارم برا همه باشه منم دیدم که هست اما میترسم کسی که قلب منو شکست تقاص نده

نه نگران نباش کارما برای همه هست

میگرده میگرده اخر جوری توی بن بست قرارت میده که هیچ راه فراری نداری...

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
من عاقل بودم .و خودم تجربه کردم *من نتیجه گرفتم ب هیشکی جز خانوادم اعتماد نکنم *وابستگی ب جنس مخالف ...

از دخترا هم همچین انتظاری میره گلم...

مهم آدمشه. مهم تربیت و اخلاقشه. پسر و دخترم نداره. ولی خانواده هم میتونه بهت خیانت کنه ...

حقیقتش شکست عشقی اولم من رو تبدیل کرد به یک روانشناس 

و شکست عشقی دومم تا چندددد سال من رو به ته خط رسوند َطوری که به هرکسی باعثبانی شکستم بود بی اعتماد کامل شده بودم و درونم شده بود پر از خشم.... و اون موقع دلم می خواست دنیا به پایان برسه من و همه آدم ها باهم نابود بشیم.... 

اما خب درسی که بهم داد ابن بود که دنیا همیشه بر یک پایه نمی چرخه روزهای آرام هم مباد 

البته الان هنوز وضعیت زندگیم گل و بلبل نیست اما امید دارم به روزهای خوب 

عزیزم برای شما هم آرزو می کنم روزهای خوبی براتون در پیش باشه و این روزهای پر دردتون تموم بشه 🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حقیقتش شکست عشقی اولم من رو تبدیل کرد به یک روانشناس و شکست عشقی دومم تا چندددد سال من رو به ته خط ر ...

خیلی لطف میکنی، ایشالله هرچی برام آرزو میکنی هزار برابرش برسه به خودت 💟

منظورم از اعتماد نکردن ، نگفتن راز های بزرگ ، کارهای بزرگ ، هدف های بزرگ ، درد و دل های بزرگ هستش. و ...

دقیقااا این رو خوب زدید به هدف.... 

چند وقت پیش یکی از دوستانم از من ناراحت شده بود که چرا هدف نهاییم رو بهش نمیگم و بهم گفت من هرکسی نیستم تو باید بهم بگی... 

بهش گفتم اتفاقا هدف هات رو خانواده ت هم نباید بفهمند وگرنه اون هدف شاید به نتیجه نرسه.... 

چشم زخم نباشه ،حداقل انرژی منفی دیگران که هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈