2821
2789

مرسی از نظر همگیتون خیلی دعاتون میکنم من نمیتونم به کسی بگم باردارم شما همتون کمکم کردید و باعث شدید تصمیمات خوبی بگیرم فقط دعا کنید برام ازاسترس دستام میلرزه وقتی دارم تایپ میکنم 

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فقط دارم به همین چیزا فکرمیکنم همینا داره منو سکته میده اگه مادرشوهرم خواهرشوهرم بفهمن تا عمر دا ...

استرس نداشته باش عزیزم  ولی تو این جور مواقع بهترین آدم کنارت مادرت هست درسته خجالت میکشی ولی به هر حال قراره ازدواج کنین، هر چی باشه اون نمیاد ابروی دختر خودش رو ببره ( هرچند فک نمیکنم کار بدی کردین ولی هر خونواده ایی یه جورن ) و بهتر میتونه کمکت کنه . و تا آخرش پشتیبانت میمونه . یا خواهر بزرگتر یا خاله ای که خیلی بهش نزدیکی 

بنظرم به هیچکس نگو

صبحم برو ازمایشگاه همون لحظه ازت ازمایش میگیره.بگو جوابشو زود میخوای .همون روز یا فردا بهت میده جوابشو.

بعدش با نامزدت برو دکتر که برای تهوع یا هرچیت بهت قرص بده که حالت بهتر شه.بعدشم واستا عروسیتو بگیرن.بعد از عروسی یهو بگو فک کنم حاملم.بعد که دیدی همه به ماهش شک دارن با فهمیدن بگو خودمم نمیدونستم.حتما تو نامزدی از روی پردم حامله شدم

وای از این روزگار ،دلم از این تاپیک خیلی گرفت

الان دارم گریه میکنم حال منو بفهمید نمیدونید چه شرایط سختی دارم نمیدونید بخدا

هیچوقت گردن نگیر که خودت تو نامزدی میدونستی 

راجب خونواده ی شوهرتم بنظرم هر چقد میخوان حرف بزنن به جهنم.فقط پیش کس دیگ حرف نزنن که فقط شوهرت میتونه جذبه نشون بده بهشون اگ چیزی گفتن البته

الان دارم گریه میکنم حال منو بفهمید نمیدونید چه شرایط سختی دارم نمیدونید بخدا

عزیزم من سرزنشت نمیکنم، به خاطر اینکه تو این شرایط این اتفاق افتاده برات ناراحتم 

ولی یه نصیحتو از من بگیر که همیشه همه چیز اونوقتی که میخوای اتفاق نمیافته 

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
خب الان به ما چه؟ چيكار كنيم؟

دقت کردی هرجا میری به جا کمک و دلداری اه اه و پیف پیف میکنی یا میگی به ماچه؟؟؟ 😒😒😒 اینجا تبادل نظر میکنن نظری نداری لازم نیس تایپ کنی نمیگن بی سوادی  تو تاپیک منم فقط اومدی توهین کردی

عزیزم اشکال نداره...ولی جز خودت و شوهرت نذار کسی بفهمه حتی یک نفر چون همه جا پر میشه... تا دوماه دی ...

نه نمیذارم دعا کنید هیچ کس نفهمه عروسی کنیم 

واای میدونم چی میگی عزیزم،من خودم تو دوران عقد رابطه کامل نداشتیم اما برام کابوس بود مبادا حامله بشم ،

اما یکی از فامیلامون روز عروسیش چهاماهه بود و قشنگ از لباس عروس پیدا بود بعد پنج ماهم بچه اومد .مادرشوهرش شب عروسی شک می کنه زیر گوشی به پسر و عذوسش میگه کل مهمونا دارنپچ پچ می کنن عروس تنگتر حاماه است و سنگین ذاه میره ...که پسرش میگه آره مامان اما خودت هوا؟ونو داشته باش که مادر شوهره از حال رفت و آبوریزی شد.

اما ا زعروسه خوشم اومد جلوی همه وایساد گفت شوهرمه حلالم بوده و هدیه خداست .

خلاصه دهن همه رو بست از جمله خانواده شوهر،بچه ام که دنیا اومد دیگه همه چ عادیشد و دهن همه بسته شد و اعتماد بنفس دختره اجازه حرف و حدیث اضافه به کسی نداد.

شمام اگر شوهرت حامی ت هست ،نیاز نیس به کسی بگی و بعد رفتی سرزندگیت اعلام کن.

امااا سقط نکن،گناه برای خودت نخر.اونم اول زندگی

خدایا تنهامون نزار

مبارکه خوبه دوره ویارتم تقریبا تموم میشه تا دوماه دیگه راحت باش

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید