ولی قسمت نبود بمونه خودش سقط شد هیچکسم نمیدونه جز خودم و شوهرم
ناراحت نباش لابد یه حکمتی توشه کاریه که شده دیگه چه میشه کرد
بچه هدیه خداست بعدنا خاطره میشه برات میخندی به این روزا
بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
زن و شوهرین جرم که نکردین کاش این سنتا دست از سر ما برمیداشت بخدا یعنی الان طرف بارداره انقد استرس و ناراحتی میکشه همشم به بچش منتقل میشه انقد خودتو اذیت نکن خواهر کار اشتباهی نکردی والا
هیچوقت گردن نگیر که خودت تو نامزدی میدونستی راجب خونواده ی شوهرتم بنظرم هر چقد میخوان حرف بزن ...
عزیزم خانواده شوهرش چرا حرف بزنن دست گل پسر خودشونه وگرنه برا دختر کاری نداره چندماه صبر کنه تاعروسی. هرچند که من اصلا مخالف رابطه داشتن تو عقد و نامزدی نیستم زنش بوده حقش بوده
وای منم یه ماه مونده بود به عروسیم حامله شدم ولی قسمت نبود بمونه خودش سقط شد هیچکسم نمیدونه ج ...
البته منم رابطه کامل نداشتما هنوز دختر بودم ولی حامله شده بودم!
بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
خودت استرس وارد نکن،کاریه ک شده خوبه حالا عروسیت نزدیکه،بعدم لازم نیست ب کسی بگی موقع زایمانت هم ک رسید،میری قشنگ زایمان میکنی،هرکی هم چیزی گفت میگی کاری بدی ک نکردم بچه شوهرمه،نامحرم ک نبوده،اصلا نرو زیر بار ب روی خودت هم نیار بزار هرکی هرچی دوست داره بگه ی وقت نری به سقط و اینا فکر کنی ک خیلی عوارض داره خدایی نکرده بعدش نتونی بچه دار بشی تا اخر عمر داغش ب دلت بمونه،با عشق بشین بزرگش کن
اینایی که گفتن بگو هفت ماهه به دنیا اومده اوج هیجانش اونجاس که بچه واقعا هفت ماهه به دنیا بیاد ...
😂😂😂
اینایی هم که میگن تا سه ماه معلوم نمیکنه من هفته پنج بودم عروسی داداشم همه گفتن حامله ای از حرف مردم رفتم آزمایش دیدم بعلهههه. کلا اومدم فاز منفی بدم البته شکم نداشتما از یه مورد دیگه ملت حدس زده بودن