2777
2789

😒به باباش یگو اینجا چیکار میتونیم برات بکنیم!!!!!!!!!

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا باید حواستو جمع میکردی حالا که نکردی اگه امکانش رو داری سریع عروسی کنید برید سر خونه زندگیتون

چجوری بعد ماه صفر عروسیمونه ...

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
دوماه دیگه هم عروسیمونه وای کل بدنم در حاله لرزشه

عیب نداره تا دو ماه دیگه که هنوز شکم نداری، بعد هم می گی بچه ام 7 ماه به دنیا اومد.  مبارک باشه، حالا که شده. به هیچ کس جز خودتون ربطی نداره، به شوهرت هم یاد بده به همه بگه خوشم نمیاد راجع به این موضوع کسی حرف بزنه و به گوشم برسه. بگو جذبه به خرج بده سر این موضوع.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
دوماه دیگه هم عروسیمونه وای کل بدنم در حاله لرزشه

خب تا دو ماه فك نكنم مشخص بشه بارداري اگه امكانش هست سريع تر عروسي كن اگه هم كه نه همون دوماه ديگه باشه و فوقش از اون ور ميگي بچت ٧ ماهه به دنيا اومده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز