2821
2789
وای کاش بمیرم ... ای وای ....دارم میلرزم فقط وای ...

خدا نکنه! ! ترس و لرز نداره، این دو ماه هم می گذره و کسی نمی فهمه، بعدش هم که خونه خودت بودی دیگه به کسی چه مربوط؟؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان که یک ماهش رفته چون ادم بعد یک ماه میفهمه حاملس دوماه دیگم بره تا عروسی میشه ۳ ماه. بعد که دنیا بیاد باید بگه ۶ ماهه دنیا اومده

که بچه ۹ ماهه با ۶ ماهه زمین تا اسمون فرق داره. معلوم میشه دروغ میگین

الان هیچی نگو بعدم که فهمیدن دیگه ابا از اسیاب گذشته

فقط به خونوادت بگو که حواسشون بهت باشه

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)
اخه میترسم بفهمن همه ...اخه دل درد های شدیدی دارم ..اصلا داغونم کاش بمیرم

بفهمن! فدای سرت! بچۀ پاپانوئل که نیست، بچۀ باباشه! به کسی چه!!  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
امروز ....

عه.پس مبارک باشه عزززیزم😘

عکس آزمایشو بزارم بتاتو ببینیم😆

دیگه شده و باید صبر کنی بعد عروسی بگین

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
خب نذار بفهمن که تو رو نکشن😑

چجوری نذارم بفهمن 

من امروز کلی حالت تهوع داشتم .. 

رنگم سفید شده چشمام قرمز شده ..اصلا خیلی تابلو شدم

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
حداقل خوبه نامزدت هست و تکلیفت معلومه

بنده خدا نامزدمم خیلی ترسیده ....میترسه به خاطر این موضوع کلا عروسی مروسی نگیرن برامون

چجوری نذارم بفهمن  من امروز کلی حالت تهوع داشتم ..  رنگم سفید شده چشمام قرمز شده ..اصلا ...

خب بفهمن! گرفتی ما رو دختر خوب؟
بفهمن! فَـ د ا یِ  سَـ رِ  بـَ چَـ ه ا ت!!! اینو قشنگ بخش کن بخون تا تو گوشت بره!!! 

تا الان که یک ماهش رفته چون ادم بعد یک ماه میفهمه حاملس دوماه دیگم بره تا عروسی میشه ۳ ماه. بعد که د ...

اره به همین چیزا فکرمیکنم دیونه میشم

اگه خانوادم بفهمه ازچشمشون میفتم

اگر هم گرفتی ما رو باز عیب نداره. این تاپیک باشد برای عبرت بقیه.    اگر در دوران نامزدی حامله شدن بدونن که کسی نمی کشدشون!