2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توروخدا راهی هست که بچه رو بندازم کجا باید برم 

نه بابا ننداز! مگه از ازدواج با شوهرت پشیمون شدی؟؟؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
چجوری نذارم بفهمن  من امروز کلی حالت تهوع داشتم ..  رنگم سفید شده چشمام قرمز شده ..اصلا ...

قرص ویتامین ب ۶ بخور برای حالت تهوعت.

سعی کن چیزهایی که طبع سرد دارن نخوری. بیشتر گرمیجات بخوری چون سردی بخوری حالت تهوعت بیشتر میشه. وقتی هم حالت تهوع داری آبجوش نبات زنجفیل بخور تا بهتر بشی.

فعلا هم اروم باش و خونسردیتو حفظ کن به کسی هم نگو. دوسه ماه اول اصلا مشخص نمیشه. ریلکس باش جرم که نکردید. مواظب نی نی ت هم باش. خواست خدا بوده عزیزم. 

اره به همین چیزا فکرمیکنم دیونه میشم اگه خانوادم بفهمه ازچشمشون میفتم

نه بابا. عادیه این دوره

پس به کسی نگو بعدشم که دیگه به کسی ربطی  نداره

سلطان غم مادر..... (از وقتی خودم بچه دار شدم فهمیدم😁)
من بی بی چک زدم نامزدم میگه فردا بریم ازمایش بدم فردا هم همه جا تعطیله.بی بی چک  دوتا خط افتا ...

بسپر به خدا. ولی اگه مثبت بود بچتو نندازیا خدارو خوش نمیاد. خیلیا حسرت همین بچه رو دارن.

من بی بی چک زدم نامزدم میگه فردا بریم ازمایش بدم فردا هم همه جا تعطیله.بی بی چک  دوتا خط افتا ...

الان بهت می گن: عکس بی بی چک+ عکس نامزدت+ اسکن 15 صفحۀ اول  عقدنامه تون رو بذار    اگه نگفتن. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**