2821
2789
نه بابا ننداز! مگه از ازدواج با شوهرت پشیمون شدی؟؟؟

نه من عاشق شوهرمم..

فقط میترسم اصلا استرس دارم ....

دستام‌داره میلرزه...اگه مادرم بفهمه واااای😢😢😢😭😭 همش مشت میکوبم شکمم همش بالا پایین میپرم

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
من بی بی چک زدم نامزدم میگه فردا بریم ازمایش بدم فردا هم همه جا تعطیله.بی بی چک  دوتا خط افتا ...

برو آزمایش بده 

بعدم با نامزدت برین پیش یک دکتر شرایط رو براش توضیح بده خودش راهنمایی کنه . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من عاشق شوهرمم.. فقط میترسم اصلا استرس دارم .... دستام‌داره میلرزه...اگه مادرم بفهمه واااای😢😢 ...

ببین الان شوکه ای، هیچ کاری نکن! هیچ تصمیمی هم نگیر. شده که شده، فدای سرت، فدای سرش!
بچه رو هم ننداز. دو ماه دیگه داری می ری خونه خودت، حالا می خواستی دو سال دیگه بچه بیاری، امسال آوردی چه فرقی می کنه؟
مادرت هم زنه، درک می کنه.هیچ کس هم تا حالا کسی رو برای این چیزا نکشته.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

دوستان خوبه کلی توی همین نی‌نی سایت از بارداریهای زود خانما شنیدیم که چه تاثیری روی خونواده ها داشته مخصوصن خونواده شوهر . این تصمیم خودشونه اینجور که معلومه از نظر روحی اصلن آمادگیشو نداره . 

لطفا کسی میتونه دقیقتر راهنماییش کنه . 

عزیزم مبارکه. جوش نزن برای بچتون خوب نیست فوقش به همه بگید بچه ۷ به دنیا اومده . ۲ماهه اینقد معلوم نمیشه که کسی متوجه بشه

انشاالله خوشبخت شین  با ارزو بهترینا برای ۳تایی شدنتون

عزیزم 😔😔😔انشالا به زودی خدا نی نی میده بهت گلم الهی بگردمت برات کلی دعا میکنم برا همه منتظرا هر ر ...

فدات بشم..خدا نکنه عشقم😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دوستان خوبه کلی توی همین نی‌نی سایت از بارداریهای زود خانما شنیدیم که چه تاثیری روی خونواده ها داشته ...

اره فقط دارم به همین چیزا فکرمیکنم همینا داره منو سکته میده اگه مادرشوهرم خواهرشوهرم بفهمن تا عمر دارم حرف پشت سرمه 

خانواده خودم بفهمه وااااای

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو