2821
2789

مگه چند وقته که عقدید ؟؟ چرا میگی نامزدم خب شوهرت میشه !!!! اگه تایم طولانی ایی یه که عقد کردید که مهم نیست شده دیگه ، فعلا تا دوازده سیزده هفتگیت چیزی نگو چون هزاران احتمال وجود داره ، بعدش هم که ایشالله یه مراسم گرفتی با خانواده ات در میون بذار و دروغی هم نگو ، چون مهمترین چیز شرعی بودن قضیه اس که تو کاری خارج شرع انجام ندادی . ایشالله که هر چی خیره همون اتفاق بیوفته . اگر هم بعدا شاکی شدن که چرا زودتر نگفتی بگو نظر پزشکم این بوده که به خاطر سقطهای مکرر خانمها توی این دوره زمونه بهتره فعلا به کسی چیزی نگی تا جنین سفت بشه و مطمئن بشی .

توروخدا راهی هست که بچه رو بندازم کجا باید برم 

نکن این کارو،خدایی نکرده بعدش مشکل پبدا میکنی تا اخر عمر پشیمون میشی

بابا خلاف ک نکردی بچه شوهرت بعد ک فهمیدن دیگه اب از اسیاب گذشته

اخه کی دیگه کارشو میزاره واسه شب عروسی همه میدونن ک زودتر کارشوتو میکنن دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای نگو چطورییی مگه نمیگن احتمالش کمه😑

چرا ولی برا من شد دیگه 

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
ببخشید که میپرسم.اون قضیه ریخت روی قضیه شما که اینجورشد؟😶

بله دیگه انگار سر خورده بود ریخته بود توو😐🙈

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
من کاندوم استفاده میکنه بازم استرس بارداری میگیرم😢

منم همینطورم از اونموقع به بعد خیلی بیشتر مراقبم

من پریودم میشماااا باز استرسش نمیره هی میگم بارداری باوجودپریوده😢

مگه عروسی نکردین؟

من که دیگه میگم اگرم یه وقت شد شد دیگه لابد قسمت اینطور بوده

نه عروسی چندسال دیگه

بسلامتی خوشبخت بشین انشاءلله😘

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز