2777
2789
عنوان

سیزده صفر

169 بازدید | 26 پست

میگن اگه این روز چیزی بخری تا سال بعد خوبه من بسته پستیم امروز رسیده همون قبول نیست؟آخه نمیتونم برم بیرون

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

منم تو بسته پستیم بی بی چکه اگه قبوله هزینه نکنیم دیگه😂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستان برای لیست شدن همستر چی بخریم 😂😂لباس واسش از بخش اسکین بگیریم؟چون میگن کلاهبرداری شده😂😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

منم نمیتونم بیرون برم.شوهرم نمیزاره😑

سفارش بدی بهتر نیست؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

منم تو بسته پستیم بی بی چکه اگه قبوله هزینه نکنیم دیگه😂

عهههه ایشاللاا که حاجت روا شین🥲نمیدونم والا ایشاللا که قبوله😂

منم رفتم ی چیزی بخرم ک ی خبری بهم رسید کلا خورد ذوقم هیچی نمیخرم

ای وای اشکال نداره گلم دلت صاف باشه ایشالاا که میشه

منم نمیتونم بیرون برم.شوهرم نمیزاره😑

شوهرت چیکار به تو داره؟مانتوتو تنت کن کلید بردار برو😉

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

[QUOTE=350131750]دوستان برای لیست شدن همستر چی بخریم 😂😂لباس واسش از بخش اسکین بگیریم؟چون میگن کلاهبرداری شده😂😂😂[/QUOTEوای  غم گرفتم از اونموقعی گفتن کلاهبرداریه😂

عهههه ایشاللاا که حاجت روا شین🥲نمیدونم والا ایشاللا که قبوله😂

فدات انشالله توام حاجت روا بشی😍

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

[QUOTE=350131750]دوستان برای لیست شدن همستر چی بخریم 😂😂لباس واسش از بخش اسکین بگیریم؟چون میگن کلاه ...

😂😂همه بریم براش اسکین بگیریم شاید ۱۳ صفر ردی اونم تاثیر گزاشت😅

اجازه نمیده تنها بیرون برم.هرجا بریم باهم میریم

الان کجاس؟

فدات انشالله توام حاجت روا بشی😍

مرسی قشنگم🥲✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز