2821
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
سر کاره تا ۸ بعد شام میریم بیرون هر شب و جمعه ها میریم خارج از شهر یا باغ خودش یا منو میبره استخر.

تاحالا باهاش حرف زدی؟اینکه دوست داری تنهایی ام بیرون بری؟یا اینکه کلا خودت همینجوری راضی ای؟؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاحالا باهاش حرف زدی؟اینکه دوست داری تنهایی ام بیرون بری؟یا اینکه کلا خودت همینجوری راضی ای؟؟

اره حتی چن ماه رفتم قهر.میگه هم جنسام کثیفن این شهر کوچیکه مث شهر خودتون نی ابرو دارم تو زنمی زنمو سفت میگیرم کسی چم نگاش نکنه.

تو سرش نمیره دیگه از جنگیدم خسته شدم.میگه هروقت از ایران رفتیم ازاد باش ولی اینجا نه همه منو میشناسن😔

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

اره حتی چن ماه رفتم قهر.میگه هم جنسام کثیفن این شهر کوچیکه مث شهر خودتون نی ابرو دارم تو زنمی زنمو س ...

میخاین مهاجرت کنین یا داره الکی میگه؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

میخاین مهاجرت کنین یا داره الکی میگه؟

اره پیگیر شده بریم ولی دلم نمیخواد برم.حتی میگم مهرمو میبخشم طلاق بده خودت برو.طلاق بده هم نیس‌.خیلی همو دوس داریم ولی خسته شدم ازین خونه نشینی.هرحا میرم مث اسکورت منو میبره میاره😐

اره پیگیر شده بریم ولی دلم نمیخواد برم.حتی میگم مهرمو میبخشم طلاق بده خودت برو.طلاق بده هم نیس‌.خیلی ...

چرا نمیخای بری؟ازدواجتون سنتی بود؟

برو اون ور بعدش دیگه راحتی که

چرا نمیخای بری؟ازدواجتون سنتی بود؟برو اون ور بعدش دیگه راحتی که

نه ۵ سال دوست بودیم.جوری رفتار کرد ارزوم بود باهاش ازدواج کنم.همه مخالف بودن بخاطرش جنگیدم تو رو همه وایسادم حتی خودشم بیخیال خانوادش شد البته بعد ازدواج باهاشون اوکی شدیم.بعد ازدواج عوض شد تعصب شدید میگه از دوس داشتن زیادمه دست خودم نی.دیشب زنگ زده داداشمو دیدی باهاش شوخی نکنی بدم میاد.من مستقل بودم شاغل بودم الان ۲ ساله تو قفسم کلا عوض شد اصلا عوضی شد

نه ۵ سال دوست بودیم.جوری رفتار کرد ارزوم بود باهاش ازدواج کنم.همه مخالف بودن بخاطرش جنگیدم تو رو همه ...

بمیرم🥺

یه روزایی منم همینطوری بودم،مثه پرنده تو قفس از پنجره بیرونو میدیدم اونم وقتی اون نبود ،وقتی بود حتی اجازه نداشتم از جلو پنجره رد بشم🥲

خداروشکر اون روزام گذشت

بمیرم🥺یه روزایی منم همینطوری بودم،مثه پرنده تو قفس از پنجره بیرونو میدیدم اونم وقتی اون نبود ،وقتی ...

جدا شدین یا درست شد؟

وضع مالی شوهرم خیلی خوبه رفاه دارم ولی ازادی نه.حاضرم از همه چی بگذرم ولی ازاد باشم در حدی ک زنای متاهل دیگه هستن.همه چی برام فراهم میکنه ک فقط بیرون نرم

جدا شدین یا درست شد؟وضع مالی شوهرم خیلی خوبه رفاه دارم ولی ازادی نه.حاضرم از همه چی بگذرم ولی ازاد ب ...

درست شد،بخدا الان خسته میشم حتی خرید خونه ام با منه،ماه بعدم باید پسرمو هر روز ببرم پیش دبستانی

کلا بیشتر مردا اول زندگی هارت و پورت میکنن فک میکنن همه دنبال زنشونن بعد درست میشن

درست شد،بخدا الان خسته میشم حتی خرید خونه ام با منه،ماه بعدم باید پسرمو هر روز ببرم پیش دبستانیکلا ب ...

برام دعا کن اینم خوب بشه.بچه هم نمیخواد گفتم شاید با بچه دار شدن دس بکشه دلش قرص شه ولی نمیخواد

برام دعا کن اینم خوب بشه.بچه هم نمیخواد گفتم شاید با بچه دار شدن دس بکشه دلش قرص شه ولی نمیخواد

منم بعد بچه دومم خوب شد،واسه اولی همش میگفتم توروخدا بزار ببرمش مغازه یه چیزی بگیرم براش که بفهمه منم براش فلان چیزو گرفتم بازم قبول نمیکرد🥲

دخترم ک دنیا اومد کلا ۱۸۰ درجه تغیر کرد تمام فامیل میگن تو دعا دادی😅

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز