2777
2789
عنوان

بیو گرافی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم باید عوض کنم میام

تا حالا شده ی دیوار بتونی که ازش مطمینی روت خراب بشه

تا حالا شده ی چیزی که برات همه چیز بوده و مطمین بودی ازش سراب بشه

تا حلا شده عقای 15 سالت هیچ بشه

تا حالا شده کاملا بی ارزش بشین

من از قسمت کتک کاری اصلا تعجب نکردم چون من خودم دسته بزن دارم ولی همسرم اصلا نداره یعنی وقتی باش قهرمیکنم طولانی شه میاد میگه بیا هرچی میخای بزنم تا دلت خنک شه  

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

من رفتم.  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

خب بنده ی خدا شوهرت خودش لو داده که چه جوری میتونی منو جلب خودت کنی.کاری ندارم به اینکه با این حرفش میخواسته خیانت خودش رو توجیه کنه ولی شما همین فرمونی که بهت داده رو برو جلو زندگیتو بساز و به طلاق و تلافی کردن و.. هم فکر نکن.دو دستی بچسب به زندگی و شوهرت حداقل به خاطر بچه ات..

بعد از مدتی هم میبینی که همه چیز اوکی شده و تمام.زندگی خوبی داشته باشین انشاءلله.

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..
من از قسمت کتک کاری اصلا تعجب نکردم چون من خودم دسته بزن دارم ولی همسرم اصلا نداره یعنی وقتی باش قهر ...

وااای تو عین منی که.همین امروز کلی زدمش.همه جاشو چنگ زدم.منم عصبانی میشم میزنمش.😂😂

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
خب بنده ی خدا شوهرت خودش لو داده که چه جوری میتونی منو جلب خودت کنی.کاری ندارم به اینکه با این حرفش ...

منظورم از راه جلب کردنش هم اینه که بهش محبت و توجه و.. کنی .کلا دوستان میتونن بهتر راهنمایتون کنند در این زمینه چون خانم هاسنتد و لطافت زنانه دارند.یا علی

من آقا هستم! نذر من پاسخگوی سوالات شما در زمینه یخچال و لوازم خانگی در حد توان هستم.بسم الله..

من باور میکنم حرفاشو.منم فک کنم تو این موقعیت باشم اول از همه با قفل فرمون ماشینشو داغون میکنم بعدم خودشو.چون ماشینشو بیشتر از خودش دوس داره

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

اصلا ربطی به بی ارزش شدن نداره نصف خانمهایی که اینجا هستن خیانت دیدن یا تو زندگی شون با مشکلات بزرگی روبرو شدن کی کلنگ بر می داره مگه فیلم دارن بازی می کنن شما اگه داستانت واقعیه که برو پیش مشاور که ریشه مشکلات خودتی کی می دونه چه رفتاری از نظر خودت نرمالی با شوهر و بچه ات داری اگر هم داستانت تخیلیه که محتمل تره بازم برو پیش مشاور چون حتی تخیلاتت هم مشکل داره یه چند تا فیلم خوب هم ببین تا بهتر  بتونی خیانت رو تصویر سازی کنی

تا اینکه شب زنگ زدم پدر و مادرم امدم

و همه قضیه را براشون تعریف کردم

پدرم ساکت فقط و فقط گوش داد

بعد به همسرم گفت تو چی میگی همسرم دوباره شروع کرد به همون حرف ها فقط ی حرف کاری بوده

دختر تو بزرگش کرده

و ازین حرفا که وسط حرفش من ویس صدا را گذاشتم و قربان صدقه ها ی همسرم شروع به پخش شدن شد

پدرم گفت تو از پسرت که الان دیگه یزرگ شده خجالت نمیکشی پسرم سیزده سالش بود

گفت از دخترت خجالت بکش

اونم اون موقع نه سالش بود

همسرم به پدرم گفت شما نمی فهمی این ی برخورد کاریه

من پدرم فرهنگیه

اخه تو کدوم اداره دو تا همکار قربن صدقه هم میرن

پدر گفت یا تو از خونه دخترم برو یا من می برمش و تکلیفشا مشخص مینم

همسرم گفت اینجا خونه منه می خوای تو دخترتا هر جایی ببری مختاری

قربون بابام برم گفت با این بحث نکنید تا من ادمش کنم بریم