2777
2789
عنوان

بیو گرافی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 117 پست
اصلا ربطی به بی ارزش شدن نداره نصف خانمهایی که اینجا هستن خیانت دیدن یا تو زندگی شون با مشکلات بزرگی ...

موقعیت ها فرق میکنه

و هر کس هم بنا به موقعیت خودش رفتار میکنه

من از اول هم گفتم من از لحاظ مالی چه خودم و چه خانواده پدریم در حد رفاه خودمون داریم

و در ضمن همون اول هم گفتم من نوشتاریم همین جوریه

نگفتم گفتارمم هم همین طوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم باید عوض کنم میام تا حالا شده ی دیوار بتونی که ازش مطمینی روت خراب بشه تا حالا شده ی چیزی ک ...

خب عزیزم اشتباه از خودت بوده.روی همسرت شناخت نداشتی ک دوست داره چطوری باشی.درضمن زیاد خودتو ناراحت نکن مردها همینن.اونایی ک زندگی عاشقانه داشتن هم ممکنه خیانت کنن.پس از اول نباید بهش 100 درصد اعتماد داشته باشی ک آخرش خودت داغون شی.

الان2تا راه داری یا اخلاقت بدتر از قبل بشه که شوهرت دوباره ب زنای دیگه پناه بیاره.یا تغییرکنی اخلاقوحرف زدنت همه چیت عوض شه.شوهرتم یا برمیگرده و آدم میشه یا باز میره سمت بقیه.حداقل اینطوری حسرتشو نمیخوری ک چرا واسه زندگیم کاری نکردم و میتونی ازش جدا شی.

وای اره اون موقع هیچ چیز نمی تونست منا تخلیه کنه جز اینکه همسرم را به قست کشت بزنم ی قسمت خنده ار ه ...

بیچاره اون اداره هایی که شما براشون نامه اداری مینویسین ,لحضه (لحظه) و قست (قصد ) و ...

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بچه ها چقدر راحت میتونین یه نفر ناراحت کنین. حالا غلط املایی داره یا اینکه نوشتنش این مدلی هستش نمیشه که زندگیشو قضاوت کرد با این چیزا. بذارین داستان زندگیشو تعریف کنه فقط گوش کنین 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
تا اینکه شب زنگ زدم پدر و مادرم امدم و همه قضیه را براشون تعریف کردم پدرم ساکت فقط و فقط گوش داد ...

چندتا بچه دارین ؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

عموم که خیلی متاسف بود گفت عمو تو اصلا نترس من ادمش میکنم

و با من رفتیم خونه

عموم توی خونه گفت به همسرم که 

همه اموال به نام همسرته

و من طلاقشا میگیرم من راضی نبودم به این ازددواج اما حالا هم همه چیز را درس میکنم فکر میکنم تو نیامدی هری

همسرم هم امد بچه ها را ببره عموم گفت تو خونه نداری و نمی تونی مسکن اینا را تامین کنی برو هر وقت تامین کرردی بیا

بعد در کمال تعجب دیدم که همسرم سرشا انداخت پایین و داره میره  که عموم گفت رییس ادارتون هم که دوست منه خودتا اخراج شده بدون و این صداها را واسش میفرستم

و هم برای همون خانومه برا حراستشون

من موندم و ی اعتماد خورد شده

و اعتمادی که هرگز درسط نشد

بماند که چقدر همسرم معذرت خواهی کرد

بماند که من رفتم و اون خانوم تهدید کردم که صداشو پخش میکنم

بماند که باز چقدر کتک کاری شد بین من و اون خانوم و مادرش و خواهرش

بماند که خاطرشم من صدای اون زنا واسه حراستشون فرستادم