2777
2789
عنوان

بیو گرافی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 117 پست
و همسرم در کمال وقاحت گفت تو خیلی خشک و جدی با مردا برخورد میکنی عین ی رباب اما بقیه نه  و به ...

هیچی دیگ کتکشم ک زدی من دیگ چیزی ب ذهنم نمیاد😲😲😲😲

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و همسرم در کمال وقاحت گفت تو خیلی خشک و جدی با مردا برخورد میکنی عین ی رباب اما بقیه نه  و به ...

خب بنده خدا تا اونجایی که ما میبینیم حق داشته، واقعا لطافت زنانه نداری، البته توجیهی برای خیانت نیست ولی میتونه یه دلیل قوی باشه

ببخشید احساس و عواطف عاشقانه که نداری.حرف زدنتم ک مث افغانیاس.دست بزنم که داری.توی این مورد خاص حقو ...

لایک داریا😎😎😎😎😀😀😀

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
هیچی دیگ کتکشم ک زدی من دیگ چیزی ب ذهنم نمیاد😲😲😲😲

وای اره اون موقع هیچ چیز نمی تونست منا تخلیه کنه جز اینکه همسرم را به قست کشت بزنم

ی قسمت خنده ار هم داره

اون سریع فت توی ماشین و در قفل کرد 

من کلنگ را برادشتم و زدم شیشه ماشین را خورد کدم

و هی داد می زدم میکشمت

اصلا بحث دونستن یا ندونستن یه نرم افزار نیست بحث اینکه مردهایی که دارن خیانت می کنن به طور غریزی ترسی از لو رفتن دارن و مشخصه بعدی هم اینکه به طور مداوم با شخص ثالث در حال صحبت یا دروبدل کردن پیام هستن محاله که گوشی از تو دستشون بیفته حتی تو حمام و دستشویی هم می برنش

وای اره اون موقع هیچ چیز نمی تونست منا تخلیه کنه جز اینکه همسرم را به قست کشت بزنم ی قسمت خنده ار ه ...

یا خدا یاد فیلم ترسناکا افتادم بیچاره شوهرت خودشو خیس نکرد تو ماشین  

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم