2777
2789
عنوان

یاکریم کوچولو

658 بازدید | 49 پست

.الان تو تراسمون یه بچه یاکریم پیدا کردم از سرما کز کرده.اوردمش تو.کسی میدونه چی باید بدم بخوره تا حداقل از گرسنگی نمیره؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا خمير درست كنيد با نون و آب گلوله كوچيك درست كنيد كنيد لاي دوتا انگشت اشاره و شست بگيريد و نوكش رو باز كنيد و بذاريد توي دهنش 

بعدش بريد دونه مخصوص پرنده براش بخريد 

دستماليشم نكنيد

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
فعلا خمير درست كنيد با نون و آب گلوله كوچيك درست كنيد كنيد لاي دوتا انگشت اشاره و شست بگيريد و نوكش ...

الان انجامش میدم.مرسی

ارزن دوست دارن :)

اخی..عصر براش ارزن میگیرم.یه زمانی همه جا ارزن داشتن.الان میگی ارزن انگار داری فحش میدی...همچین میگن ارررررررررزن؟نه.نداریم.انگار تازه از فرانکفورت اومدن

من به بچه گنجشک این غذا رو یک هفته دادم و بزرگش کردم ،حالشم خوب بود ،بعد پرش دادم رفت...

یک واحد آرد گندم +دو واحد آرد نخودچی +آب ،که لزومی نداره جوشیده شده باشه =با هم قاطی کن در حدی که خمیر نرمی بشه

بچه پرنده رو آروم با یه دستت نگهش دار و با اون یکی دستت ،انگشتتو بزن تو خمیر شل و نزدیک توکش کن ،اگه خودش نفهمید چی به چیه ،کمی خمیر و بمال اطراف توکش.اینکارو هی تکرار کن تا سیر بشه

چیزی که من از طریق اون جوجه گنجشک فهمیدم ،برای گرفتن بچه پرنده یا پرنده هایی که به اشتباه اومدن تو خونه و راه فرارو گم کردن ،اینه که به حالت اسلوموشن و خیلی آهسته باید با دست گرفتشون، نه اینکه عین پلنگ و سریع حمله کرد بهش و چنگش انداخت( اینو برای بقیه دوستان نوشتم استارت جان )

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

عزیزمممم

ارزن براش بخر

یا بگو مغازه غذای كبوتر بهت بدهً

خیلی ماهن،

من ی عالمه بچه بزرگ كردم 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من به بچه گنجشک این غذا رو یک هفته دادم و بزرگش کردم ،حالشم خوب بود ،بعد پرش دادم رفت... یک واحد آر ...

مرسی از راهنماییت.خدا رو شکر هر 2 تا ارد رو دارم و میتونم درست کنم براش.منظور از داشتن اینه که سخته برام با کالسکه و این شکم 20 دقیقه راه برم تا برسم سوپر...فک نکنی از خساست گفتم.  

من به بچه گنجشک این غذا رو یک هفته دادم و بزرگش کردم ،حالشم خوب بود ،بعد پرش دادم رفت... یک واحد آر ...

نه.با احتیاط میگیرمش..  

مرسی از راهنماییت.خدا رو شکر هر 2 تا ارد رو دارم و میتونم درست کنم براش.منظور از داشتن اینه که سخته ...

فقط مراقب خودت باش تو که بارداری سعی کن بهش دست نزنی یه وقت خدایی نکرده ضررداشته باشه

افرین بهت 

برو طفلیو سیر کن صواب داره برنج نیم دونه هم میشه بدی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....