2777
2789
عنوان

یاکریم کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 49 پست
عزیزم..چه بزرگ شده.چرا نمیره پس؟

سعیده جون آب هم بی زحمت براش بذار ..یادم رفت بگم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
حیوونام محبت رو میفهمن...دمت گرم

اره بابا

یه عكس دارم بذا برات میذارم

من قناری هامو وقتی هوا خوبه میذارم تو تراس

ارزن هم میریزم برا گنجشكا و یاكریما

با هم میخونن و خوشحالن

دو روز قناریامو نذاشتم بیرون

ارزن هم نریختم

یه روز رو تختم دراز كشیده بودم

دیدم دو تا یاكریم دارنتو اتاقمو نگاه میكنن  

انگار داشتن میگفتن كو غذا،كو قناریا

خیلی میفهمن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا چپه مپه اومد عكسم   

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اره بابا یه عكس دارم بذا برات میذارم من قناری هامو وقتی هوا خوبه میذارم تو تراس ارزن هم میریزم بر ...

آره ..یا کریمای منم تو اتاقو از پشت شیشه نگاه میکنن 😁😁😁 هر روز صبح من با صدای گنجشکا که میان لب پنجره جیک جیک میکنن بیدار میشم 😁😁😁 جاتون خالی

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
حیوونام محبت رو میفهمن...دمت گرم

اره یادم رفت راستی

ببین یه سر بطری یا كاسه كوچولو براش اب كن

بعد چون هنوز نمیدونه اب كجاس و اینا

با ی دستت بگیرش

نوكشو ببر تو اب،اروم

یكم تو اب فرو كنی نوكشو باز میكنه،اب رفت تو نوكش،صافش كن كه ابو قورت بده

من برای خاطرجمی و اینكه مطمئن شم تشنه نیس روزی دوبار خودم بهش اب میدادم

آره ..یا کریمای منم تو اتاقو از پشت شیشه نگاه میکنن 😁😁😁 هر روز صبح من با صدای گنجشکا که میان لب پ ...

خیلی حس خوبیه

فضووولن، همونی كه رو دسته در تراسم نشسته رو ببین،گردنشو دراااز كرده كه تو اتاقمو ببینه

آره ..یا کریمای منم تو اتاقو از پشت شیشه نگاه میکنن 😁😁😁 هر روز صبح من با صدای گنجشکا که میان لب پ ...

من قناری دارم

انقد میخونن،كه انگار تو جنگلم

خیلی حس خوبیه فضووولن، همونی كه رو دسته در تراسم نشسته رو ببین،گردنشو دراااز كرده كه تو اتاقمو ببین ...

آررره..همین الان یکی از یاکریما اومد لب پنجره...تمام مدت باید لب پنجره من ارزن باشه 😁😁😁😍😍😍خودشون میان میخورن و میرن

تازه بعضی وقتا با بچه هاشون میان اینجا به اونا هم یاد میدن که بیاد غذا بخوره 😍😍😍😘😘😘 به بچه هاشون میگن ..خاله غذا میذاره اینجا ،بیا بخور ..خاله مطمئنه، اذیت نمیکنه 😁😁😁

بچه هاشون یه صدای سوووت مانندی دارن ،خیلی بامزن

من قناری دارم انقد میخونن،كه انگار تو جنگلم

به به ..عالی 😍😍😍😘

آررره..همین الان یکی از یاکریما اومد لب پنجره...تمام مدت باید لب پنجره من ارزن باشه 😁😁😁😍😍😍خودش ...

خدا خالشون رو حفظ كنه  

اره یادم رفت راستی ببین یه سر بطری یا كاسه كوچولو براش اب كن بعد چون هنوز نمیدونه اب كجاس و اینا ...

ممنونم.حتما

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........