2777
2789
عنوان

یاکریم کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 49 پست
مرسی از راهنماییت.خدا رو شکر هر 2 تا ارد رو دارم و میتونم درست کنم براش.منظور از داشتن اینه که سخته ...

ای عزیزم😍..نه بابا..دستت هم درد نکنه..ثواب کردی

هی انگشتت بزن به خمیر هی بذار گوشه توکش...اگه دوزاریش افتاد ،خودش به خمیر تو کاسه توک میزنه و میخوره

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
پخته یا خام؟

پخته...آب پز تا نرم بشه..بدون نمک و روغن و بدون هیچی..فقط برنج آبپز شده خالی

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضافه اون خمیرو میتونی بذاری یخچال برای دفعه بعد دوباره بهش غذا بدی.منتها من هر بار خمیر درست میکردم یه روز نگهش میداشت .بعد میریختم بره و دوباره خمیر درست میکردم.از یخچال درآوردی کمی بذار بیرون درجه حرارت محیط بگیره،کمی گرم بشه ،بعد بده بخوره دوستم

این یاكریم من بود بزرگش كردم  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

ممم چند ساله پیش از این کوچیک تر بود پیدا کردم اوردم خونه .بهش نخود رو خیس دادم چند ساعت بعد لهش کردم دهنش باز کردم دادم خورد..اب هم با سرنگ یه ذره میدازم..بعد دوهفته بزرگ شد پرواز کرد رفت..اگه نمیگرفتمش غذای گربه شده بود

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم..چه بزرگ شده.چرا نمیره پس؟

مال قبله

حدود دوهفته نگهش داشتم

بعد در تراس رو باز كردم كه بره،رفت یه دور زد و برگشت داخل!!!

روز بعد، دو سه تا رفیقشو دید و پرواز كرد

دلمم براش تنگ شد  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

مهربون ترین حیوونا همینان

فرشته ان

نه ازار دارن نه بدجنسی

خعلی دوسشون دارم من

الانم تو تراسم ارزن میریزم میان میخورن

😎😎😎 نچلوووونیش!!!؟؟؟؟ 😈😈😈😈

اخیییی.هنوز پرزای بچه گیش روشه....اینم طفلی یه جور بی مادره..  

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
اخیییی.هنوز پرزای بچه گیش روشه....اینم طفلی یه جور بی مادره..    

نه ..با مهر مادری میگیرمش...من عاشق مادری کردن برا حیوونام.جز گربه 

نه ..با مهر مادری میگیرمش...من عاشق مادری کردن برا حیوونام.جز گربه 

دستت درد نکنه 😍😍😍😘😘😘

مال قبله حدود دوهفته نگهش داشتم بعد در تراس رو باز كردم كه بره،رفت یه دور زد و برگشت داخل!!! روز ...

حیوونام محبت رو میفهمن...دمت گرم