بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ممم چند ساله پیش از این کوچیک تر بود پیدا کردم اوردم خونه .بهش نخود رو خیس دادم چند ساعت بعد لهش کردم دهنش باز کردم دادم خورد..اب هم با سرنگ یه ذره میدازم..بعد دوهفته بزرگ شد پرواز کرد رفت..اگه نمیگرفتمش غذای گربه شده بود
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بعد در تراس رو باز كردم كه بره،رفت یه دور زد و برگشت داخل!!!
روز بعد، دو سه تا رفیقشو دید و پرواز كرد
دلمم براش تنگ شد